פורסם 2009 בינואר 1516 שנים בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר יש מקום אבל ממש קצת המארז שלי זה מארז זול של THERMLTAKE הדגם הוא Thermaltake WING RS 100
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים יש עוד מקום לסדר את הכבלים אם אתה באמת רוצה.אם תחפש מספיק בפורומים תמצא כמה דוגמאות לסדר כבלים מופתי שלדעתי מגיע להם פרס NASA.סך הכול זה נראה מספיק טוב איך שזה, לא צריך להשתגע.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר טוב ניסיתי לסדר עוד קצת וזה מה שיצא תסתכל בחתימה שלי יש שמה לינק לפרוייקט שלי תראה איזה סידור עשיתי שמה ... כן כרתי את זה כבר חח ואחלה פרויקט ממש האבתי
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים ניראה טוב מאוד.. מבחינת האורור ניראה שזה מספיק..לגבי האסתטיקה..אם אתה יכול עוד..יותר טובאם לא , זה ניראה מעולה גם ככה..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר טוב היום פתחתי את המארז עוד פעם בשביל לירות מה עוד הפשר לשפר וזה מה שיצע לא ממש שיפור רציני אבל לפחות משהו אני לא חושב שיש עוד לאן לשפר כי אין שם ממש מקום אבל לפחות זה לא נירה כמו באתחלה תמונה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.