פורסם 2009 בינואר 1416 שנים שלום, בקרוב ארכוש את המארז HAF 932 ואני מחפש כל מיני פתרונות לפילטרי אבק.. (כן ראיתי באתר את המדריך עם הסנו רב מגבת..)מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לקנות בו פילטר לפי מידות או משהו כזה? למישהו יש רעיון לגבי פילטרים למארז? (אני לא מתכוון להחליף את המאווררים ל 120 או 140, ראיתי שהציעו את זה פה באשכולות אחרים והדבר נשמע מגוכך..מכיוון שההחלפה עולה הרבה כסף).תודה.מצאתי פורום באנגלית ששם מישהו קנה גרביונים בגודל SUPER EXTRA LARGE ופשוט כיסה איתם את הדלת הצדדית ואז גזר את מה שנשאר.זה נשמע אחלה אבל אולי יש משהו יותר טוב?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים יש ציליות לרכב שנצמדות לחלונות בעזרת ואקום.גם הם יכולים להיות מתאימים....תנסה.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים הצליות שהוצעו מאוד טובות , רק קח בחשבון שכל סוג של פילטר מאט את זרימת האויר ואת ביצועי המאורר .
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אפשר לקבל קצת פירוט על הציליות? האם אלה אותם ציליות רגילות שמקבלים מבנק הפועלים וכאלה (או כמו ששמים בחלון האחורי של האוטו? החורים שם לא גדולים מידי?)תודה.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים כן כמו שמקבלים מבנק פועלים , דלק וכאלההן שחורות ובדרל כלל שמים אותן על החלון מאחורה..
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר סבבה, אבל החורים שם לא גדולים מידי? זה לא בדיוק פילטר.לא עדיף לקחת רשת יתושים? נראה לי שהחורים של רשת יתושים יותר קטנים
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תוכל גם להשתמש בפילטר של מזגן ישן..לחתוך ולשים !אצלי יש ככה במאוררים מקדימה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.