פורסם 2009 בינואר 1416 שנים הייקראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו?תודה
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים יש לי ניסיון עם זה עוד לא ניפטרתי מזה אין לי מושג איךזה לרוב קורה במשחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציה או שאתה מגזים ואתה מגדיר למסך לעבוד על יותר מ-60 hz שזה מגבלת המסךכבר שיחקתי במשחקים על רזולוציה של 1280 על 1024 ולא הייתה לי הודעה (devil may cry 4)ואם אתה שואל מופיעה לך הודעה על המסך שלא נעלמת אלא אם כן אתה מחליף מקור (מ-vga או ל-dvi או להיפך) או מכבה את המסך אבל היא חוזרת אחרי כמה דקות
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים קראתי על הבעייה הזאת פה בפורום אני לא טועה וזה מטריד מאוד של נמצא פתרון.חוץ מהפעלת משחקים ישנים, מתי זה עוד קורה?אני קרוב מרחק של רגע מקניית המסך הזה, האם לחשוב פעמיים בעקבות תקלה טכנית זו?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים יש את זה לחבר שלי .. הוא כל פעם רושם לו שהרזולוציה הטבעית זה 1900X1200.. וזה מרגיז רצח.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים שוב זה קורה כשאתה נותן למסך קצב רענון גבוה מידי מעל 60 hz יש לי את המסך יותר מחודש יש לי ניסיון איתו הוא נוח מאודבהתחלה רציתי את הt220 שמכמה בחינות יותר טוב למשחקים אבל לא מצאתי בשום מקום רק את ה- p אני אוהב את המסך למרות שבמשחקים הוא לא פשוט מבחינת הרזולוציה הטבעיתוכמובן יש עדיין את הבעיה של משחקים ישנים שאני לא מצליח לתקן שלחתי לסמסונג אימייל בקשר לזה ולא ענובינתיים ממה שאני יודע סמסונג רק הודיעו בקשר לזה שזה קשור לקצב רענון מוגזם:If the display exceeds SXGA or 75 Hz, a "Not Optimum Mode", "RecommendedMode 1920 x 1200 60 Hz" message is displayed. If the display exceeds 85 Hz, thedisplay will work properly but the "Not Optimum Mode", "Recommended Mode 1920x 1200 60 Hz" message appears for one minute and then disappears
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.