עבור לתוכן

מישהו קנה את הטלווזיות של יונדאי מהדיוטיפרי (או סקאל) ?

Featured Replies

פורסם

היי

אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר).

המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8)

אמשח לקבל תגובות,

בתודה מראש.

נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

פורסם

אל תתקרב....

אם יש JVC או בסגנון הרבה יותר עדיף....

אבל גם ככה לקנות בדיוטיפרי זה גרוע... כל הסחורה שם סוג ב'

פורסם

יש לחבר שלי, מחובר לYES ומדי פעם למחשב.

איכות תמונה די גרועה, פסים רצים על המסך, גרעיניות, צבעים לא חדים וחוסר חדות כללית.

לא ממש נוראי ואפשר לראות בהחלט אבל כמו שידידי העצבני אמר, עדיף JVC או משו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

TAZOK - תוכל קצת לפרט (מה לא אהבת, בעיות וכו'..) וקצת הרבה זה גם טוב.

הבעייה בJVC זה שאם יש שם 25 זה יעלה מעל 200 דולר (ה21 שלהם עולה שם 200) ואז צריך לשלם מס כלשהו.. ד"א ה25 עולה שם 870 ש"ח.

סקורפי - לגבי כל ההפרעות והפסים שהזכרת:

האם זה גם בחיבור ממיר היס או רק בחיבור המחשב ? והאם זה היה בדגם ה 25 או ה 21?

(שמעתי שיש בעיות בחיבור האחורי של הטלווזיה - אולי זה זה..)

ובכלל בשביל טלווזיה נחמדה לחדר (אין לי חדר גדול) שלא הושקע בה הרבה כסף היתה אומר שאני יהנה ממנה ?, ברור לי שלא "השקעתי" הרבה ואני לא יקבל טלווזיה ברמה של מסך שטוח אבל השאלה אם היא בסדר , יעני זורמים איתה טוב או ממש חרא ?

ממממ... נראה לי שיש אותה לידידה שלי , זה הזמן לעשות קצת ביקורי בית :)

פורסם

לי יש בחדר 21' (TOSHIBA), כאשר העבירו לי טלויזיה של 25' לחדר - היא הייתה גדולה מידי לחדרי האסטתי (JVC).

אז החזרתי את ה-21' חזרה, וה-25' עברה לחדר השינה של ההורים. ובסלון יש לנו LG 29 100hz שטוח :) .

אני אומר לך על 21 - אבל מחברה יותר טובה. חפש אולי אפילו במכרזים באינטרנט...

פורסם

לי היה TOSHIBA 21 בחדר ואז קנינו את היונדאי 25 והעדפתי אותה... אז שמתי אותה בחדר..

האיכות קליטה של הטיונר ממש גרועה (יכול להיות שזה משהו רק אצלי. כלומר איכות הקליטה אצלי גרועה כי גם בטושיבה לא ראו משו) אבל יש לי דיגיטלי ואז האיכות אחלה... אני בהחלט חושב שזה יספק אותך...

יש לה 3 כניסות AV וכניסת S-VIDEO.

הטלויזיה מחוברת גם למחשב עם S-VIDEO.

אני אומר - לך על זה.

פורסם
  • מחבר

ממ... אתם אומרים דברים הפוכים :) , אני מקווה ש25 זה באמת לא גדול מדי לחדר , אבל אני חושב על הסרטים שאני תמיד מנסה לראות בחדר (כבר יש לי מערכת קולנוע בחדר הרבה זמן - רק המסך מחשב - 17 אינטש ממש הורס) ולכן גם חושב על ה25 אינטש.

בכל מקרה אני לא יעבוד איתה על טיונר , אלא על ממיר דיגיטלי של יס והמחשב , באמת חבל שאין שני SVIDEO לשניהם :)

פורסם

איך הטלוויזיה של LG? גם אותה מוכרים ב-200 דולר... לא עדיף על ה-JVC?

לחבר שלי יש JVC והצבעים של המסך בירוק... מזה מוזר.

פורסם

הדגם של ה21, בעיקר בחיבור מהמחשב יש את הפיקסליזציה והחוסר צבעים אבל גם בממיר של יס התמונה לא חדה והפסים האלה רצים.

אבל- בתור טלוויזיה של 150 דולר ואם זה רק לחדר היא סבירה לדעתי.

פורסם

יש לנו את ה21" בבית היא בסדר גמור לדעתי! מול אחת איכותית של גרואונדינג (ניקם סטיראו) אין הבדל גדול.

אבל זאת רק דעתי...אתה טס בעצמך?

פורסם

יש לי את ה25 הזו בסלוןן והיא גרועה מאד

התמונה קופצת כל פעם שיש משהו בהיר על המסך

(פיצוצים, יריות וכד')

אני כבר מת שנחליף אותה

פורסם
  • מחבר

לא אני לא טס בעצמי :(

חברה שלי טסה והיא באמת לא מומחית גדולה בטלווזיות , ואני מקווה שגם אפשר לקנות שתיים כי כנראה היא כבר תקנה אחת...

פורסם

הייתה לי עד לא מזמן את הטלויזיה של יונדאי 25" בחדר. האיכות תמונה הייתה גרועה ובנוסף היו הרבה הפרעות כגון פסים שחורים נעים לרוחב המסך. וכן צפייה בסרטים מהמחשב דרך הטלויזיה הייתה בלתי נסבלת.

לפני כשבועיים קניתי את הטלויזיה של LG 21" בדיוטי פרי ואני נורא מרוצה ממנה, תמונה ברורה ונקייה ללא שום הפרעות, איכות מעולה דרך המחשב וסאונד סביר.

הייתי מציע לך לבחור הLG ולא JVC, הדגם של ה21" שלהם לא ממולץ כ"כ.

פורסם
  • מחבר

אנטיקס - אתה יודע אם יש שם גם אל גי 25 ואם כן מה המחיר ?

אמממ.. וגם לגבי גיי וי סי 25...

פורסם

אני לא חושב שיש ל LG ולJVC דגמים של 25", נכון ללפני שבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים