פורסם 2009 בינואר 1216 שנים שלום לכולם ותודה על העזרהיש ברשותי מחשב נייד של dell משום מה מערכת ההפעלה נדפקה.אז פשוט ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש WINDOWS XP אני מפעיל את הדיסק דרך הדוס וכאשר אני רוצהלבצע התקנה מוצגת לי ההודעה הבאהAN ERROR OCCURRED WHILE SETUP WAS WPDATING PARTITION INFORMATION ON: 38155MBDISK 0 AT ID 0 ON BUS 0 ATAPI[MBR]. SETUP CANNOT CONTINUEאם למישהו יש מושג מה זה ולמה זה קורה אני ישמח לעזרה.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אני מפעיל את הדיסק דרך הדוס וכאשר אני רוצהשני דברים:1. תעלה את המחשב מהדיסק לא דוס ולא שאר ירקות...2. שים לב לפני הליך ההתקנה שיש לך מדיה המכילה דרריבר של ההתקן (F6 במהלך ההתקנה במידה וזה בקר שאינו IDE - לחילופין אפשר לדמות זאת דרךה-BIOS).אם אתה עדיין מסתבך יש לא מעט מדריכים ברשת - לדוגמאhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.htmlאנחנו בכל מקרה כאן כדי לעזורהערה לסדר -> זה כבר קשור לשפה העברית - לפרמט זוהי פעולה אשר מותירה את הדיסק הקשיח "נקי" ואילו מה שאתה מנסה לעשות נקרא התקנה מחדש\כל טוב ובהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר זה בסדר אני מבין ויודע איך לפרמט הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל את הדיסק של הוינדוס הוא מטעין את כל הקבצים ואז הוא זורק לי את ההודעה שרשמתי למעלה יש לך מושג מזה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.