פורסם 2003 ביולי 822 שנים הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה.'>התאומות שהופרדו מתו על שולחן הניתוחים.הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה.כנראה שהרפואה המודרנית עדין לא בקיאה בתחום הזה. עצוב לשמוע על זה.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2684081,00.html
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר עדיין המקרה הוא טראגי וקשה לדמיין איך הן עברו את ה-29 השנים הללו. אני יכול להבין את הסיכון שהן לקחו אך עדיין זה עצוב לשמוע.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים זה ממש אירוניה אבל ביומיים האחרונין צפיתי בחדשות 10 ונוכחתי לראות עד כמה החדשותיכולות להתהפך רק ביום אחד. ביום שני, אתמול עדיין הייתה תקווה שהניתוח יצליח, כולם היומאושרים, הדולר ירד בעוד וכבר דיברו על 3 שקל, לא היו פיגועים ותהליך השלום נרא הולך לדרךחדשה. היום- הניתוח נכשל, הדולר זינק ופיגוע, אולי עצמאי אבל עדיין פיגוע של מתאבד ג'יאהדמופלאות החיים
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אף ארגון פלסטיני לא לקח על עצמו אחריות על הפיגוע זה דבר ראשון .דבר שני , גם אני נדהמתי לשמוע על זה , חשבתי שהכל יעבור בהצלחה ... משהו אחד לא מובן לי, כאילו אם הם לא היו מאבדים הרבה דם בניתוח הם היו עדיין נושמות ?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים לך תדע...אבל כאילו ומה אם הן איבדו דם... הרי תמיד יש דם שאנשים אחרים תרמו (שהוא מאותו סוג דם שלהם או מסוג O שיכול להתחבר עם כל הסוגים) אז עדיין לא הבנתי את זה!!! ???
פורסם 2003 ביולי 922 שנים טעות בידך.סוג דם O זה סוג דם נדיר שרק אנשים עם O יכולים לתרום דם לאנשים אחרים עם O.סוג דם אוניברסאלי שמתחבר עם כולם זה AB+.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים טעות בידך גם. אומנם סוג דם O הוא נדיר, אך הוא גם האוניברסלי. O יכול לתרום לכלום ו AB יכול לתרום רק לעצמו
פורסם 2003 ביולי 922 שנים הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה.'>התאומות שהופרדו מתו על שולחן הניתוחים. הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה. כנראה שהרפואה המודרנית עדין לא בקיאה בתחום הזה. עצוב לשמוע על זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2684081,00.html האתר נמחק??
פורסם 2003 ביולי 922 שנים באמת חבל, בהתחלה חשבתי שיצליחו להפריד אותן :-[(ובחדשות אמרו שהחלק הקריטי בניתוח עבר דווקא בהצלחה)ועועד סיבה שהייתה לי תקווה זה התינוקות הסיאמים(לשעבר סיאמים) שהופרדו בהצלחה והיום הם חיים די בסדר!
פורסם 2003 ביולי 922 שנים לפחות הן לא התקמצנו על הרופאים, אבל זה מראה שקמצנות היית משלתלמת להן. העורק חסך זרימת דם לשני מוחות נפרדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.