עבור לתוכן

שאלות ובעיות עם מיני לפטופ M912M של GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא .

כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 !

1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ?

הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ?

2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc .

קיצר .. ידוע לי שצריך להתאים את XP וויסטה , אבל לא הולך לי ... מה עושים ?

3. מה שעושים זה להתקין את וינדוס7 , מה שקשור ל 1 ו 2 . בתקווה שהאלחוטי יעבוד בסדר ואוכל לשחזר את המצב של "חדש מהיצרן" ,ובכלל התגובות לגבי הבטא חיוביות מאד לגבי הבשלות.

4. איזה חיבור קבוע כדאי לעשות עם הראשי ? AD HOC =יותר מדי עבודה כל פעם. אני רוצה חיבור לשם סינכרון קבצים ולא דווקא לגלישה ( אם כי לא יפריע אם אוכל בתנאי שזה לא מסבך את הענינים)

5. יש רק סלוט יחיד עם 667 1GB . האם ה צ'יפסט בפלטפורמות האלה יודע להפעיל 800 ? אין שום אפשרות שליטה על זה בביוס. האם יש אפשרות של HACKING ? ו OC ?

6. איזו אפשרויות יש להגברת הקליטה של האלחוטי המובנה ?

7. אני שוקל קניית מתאם IDE/SATA -> USB מ KSP ( 60) ושימוש בצורב ישן . יש אפשרות בביוס להתחיל

8. יש טפט שקוף DC-FIX , עם דבק חלש שלא משאיר סימנים , שאני שוקל להדביק על המקלדת . הגיוני ?

9. נורת LED USB . אני מחפש לבנות משהו זעיר עם UB כחול שיש לי . המתכת של חיבור הUSB נכנסת בסלוט של ה PC CARD .

10. איפה יש לקניה מנשא לנטבוקים ??

פורסם

1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ?

הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ?

זה אמור להספיק לך לצורכי שחזור, תעשה גיבוי באקרוניס פעם בחודש ותשמור אותו במקום טוב או אפילו 2 מקומות

3. מה שעושים זה להתקין את וינדוס7 , מה שקשור ל 1 ו 2 . בתקווה שהאלחוטי יעבוד בסדר ואוכל לשחזר את המצב של "חדש מהיצרן" ,ובכלל התגובות לגבי הבטא חיוביות מאד לגבי הבשלות.

לא ממליץ להתקין את ה7, ואני יודע שיהיו דעות נגד, עכשיו בבטא מצאו באג לMP3 ומי יודע מה עוד ימצא שם, צריך לתת זמן לבטא לרוץ בשביל שיוציאו משם את הבאגים. מה גם שאני לא אוהב התקנות של בטא במיוחד במערכות הפעלה

5. יש רק סלוט יחיד עם 667 1GB . האם ה צ'יפסט בפלטפורמות האלה יודע להפעיל 800 ? אין שום אפשרות שליטה על זה בביוס. האם יש אפשרות של HACKING ? ו OC ?

הצי'פסט עובד רק עם 667 כמו כל האטום

6. איזו אפשרויות יש להגברת הקליטה של האלחוטי המובנה ?

תחבר מתאם אלחוטי חיצוני, המובנים אף פעם לא היו מי יודע מה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים