עבור לתוכן

מה הצורה הכי נכונה להדביק תחתיות בירה לקיר?

Featured Replies

פורסם

תקנה דו"צ שקוף, הרבה יותר דק (עובי של נייר דבק רגיל) וגם הרבה יותר חזק

שני פסים בכל צד של התחתית יחזיקו לך את זה לעד.

פורסם

יש סרט דביק דו-צדדי בעובי של נייר דבק רגיל, אבל הוא לא חזק במיוחד.

סרט דביק דו-צדדי מספוג הוא בעובי של 2 מ"מ בערך, והוא די חזק (יש סוגים ברמות שונות). החלשים יחזיקו משקל נוצה, והחזקים יחזיקו גם מגבת רטובה.

פורסם

שום כלום

קח דבק שקוף ( סקוטצ' טייפ ) משרדי רגיל ותחתוך ממנו חתיכות של כ 5 סמ' ותיצור ממנו טבעת כאשר החלק הדביק נימצא בצד החיצוני של הטבעת ואת זה תדביר על גב הדולי ( תחתית הבירה ) ואת הדולי עם הטבעת דבק תצמיד לקיר ותלחץ היא תדבק בצורה שטוחה אל הקיר ובצורה חזקה מספיק להחזקה וחלשה מספיק כדי לא להזיק לקיר בזמן ההסרה .

פורסם

כמו שדורי אמר, ישנם 2 סוגים של דוד"צ (דבק דו צדדי) כאשר האחד שהוא לא שקוף הוא בעצם סוג של סול שכזה שדביק משתי צדדיו ואז יוצר פלטפורמה דקיקה שתבלוט מהקיר וזה יהיה ממש מילימטר ואולי אולי יבלוט רק לחדי עין. (תלחץ על זה הרבה וזה יהיה שטוח) מלבד זה קיים הדוד"צ השקוף שהוא ממש כמו סלוטייפ לכל דבר רק שדביק גם מצדו השני ואז לא בטוח שהוא יבוא בטוח לגמרי עם הקיר, מבחינה פיזיקאלית אני מדבר, החומרים הללו לא באים בכיף ביחד.. :nixweiss:

מה יקרה ביום מן הימים כשתרצה להריד את זה מהקיר? לא משנה מה תדביק לקיר רוב הסיכויים שאם עדיין יש דבק לדוד"צ אז כנראה שהקיר יתקלף מעט אז תצתרך להריץ שכבת צבע ולצבוע. המינמום שיקרה זה שלא יקרהכלום ואוי ישאר סימן של הדוד"צ על הקיר.השיטה היא להוריד לאט לאט את הדוד"צ ואז לא אמרים להיות סימנים.

ולסים, אם אתה סדסטי, רוצה להנות והכל, תעשה את זה עם דבק חם! :xyxthumbs:

פורסם

מרחק זאת לא בעיה. (חוץ מבדבק דו צדדי)

נזק לקיר, קשה לי להבטיח.

בעברי הלא כל כך רחוק עבדתי במסגריה, והיה צריך לתלות על קירות לוח כזה. (לא גדול - 10X10 ס"מ)

מהכוון שזה היה קיר בטון הם לא רצו לקדוח אז הם לקחו שני חומרים כאלה ערבבו ביחד,

והידבקו את הלוח הזה. נתפס ממש חזק, אני מאמין לכמה שנים.

הדבק הזה נקרא אפוקסי. בטוח יקח איתו חתיכה מהקיר.

לפותח התראד-

בגדול, כל דבק שתשתמש בו יוריד את ציפוי הצבע מהקיר יחד איתו כשתיתלוש את תחתית הבירה. לדעתי דו"צ חזק (לא הפשוט שמוכרים בכל חור) יהיה הבחירה הכי יעילה. יוריד איתו (כנראה, תלוי כמה זמן יהיה דבוק לקיר) את שכבת הצבע העליונה, אבל זה באמת שטויות לתקן.

'טבעת' מסלוטייפ רגיל תחזיק במקרה הטוב שבועיים. לא פיתרון חכם.

פורסם

אז דאקט טייפ

פורסם

'טבעת' מסלוטייפ רגיל תחזיק במקרה הטוב שבועיים. לא פיתרון חכם.

מחזק,מניסיון.

וגם זה יכול להוציא את הקיר...

אז דאקט טייפ

מחליש,מניסיון

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל לחשוב על האופציה של לוחם שעם...

בהנחה ואני הולך על לוח שעם, אני לא מעוניין להחזיק את התחתיות עם סיכות כי זה ייראה מזעזע, האם הדבק שדיברתם עליו לגבי הדבקה לקיר רלוונטי גם ללוח שעם?

פורסם

מה עם טבעת מאיזולירבנד פשוט ?

פורסם

אני מתחיל לחשוב על האופציה של לוחם שעם...

בהנחה ואני הולך על לוח שעם, אני לא מעוניין להחזיק את התחתיות עם סיכות כי זה ייראה מזעזע, האם הדבק שדיברתם עליו לגבי הדבקה לקיר רלוונטי גם ללוח שעם?

בעייתי יותר מקיר, אבל יחזיק (לא יראה משהו. יהיה גם את הרווח מהקיר לדבק של הלוח, ואת הרווח מהדבק לתחתית עצמה. זה תלוי כמובן באיזה דו"צ אתה משיג. כמו שהזכירו כבר, יש אחד שקוף ודק, חזק בצורה מדהימה).

וחוץ מזה, אתה גם תצטרך להדביק את הלוח לקיר, אז אם אתה מחפש פתרון שיחסוך לך את הדבק, וותר על לוח...

פורסם

דבק דו"צ דק שקוף כמו שאמרתי הוא חזק ביותר, והוא יחזיק לך גם דברים הרבה יותר כבדים לקיר, מנסיון.

יש לי עוד רעיון, יש צבע של טמבור שהוא מגנטי, אתה צובע אותו, מעליו שכבה של איזה צבע שאתה רוצה, ואפשר למגנט לקיר דברים.

זה גם יהיה מגניב לשים כל מיני פתקים על הקיר ולהפוך אותו ללוח מודעות ענק, וגם תוכל לשים מגנטים שטוחים מאחורי כל תחתית ולשים, ככה זה ישאר לעד, ותוכל להוציא את זה בלי בעיה.

זה אומנם יותר עבודה, אבל לדעתי הפיתרון הטוב ביותר

פורסם
  • מחבר

דבק דו"צ דק שקוף כמו שאמרתי הוא חזק ביותר, והוא יחזיק לך גם דברים הרבה יותר כבדים לקיר, מנסיון.

יש לי עוד רעיון, יש צבע של טמבור שהוא מגנטי, אתה צובע אותו, מעליו שכבה של איזה צבע שאתה רוצה, ואפשר למגנט לקיר דברים.

זה גם יהיה מגניב לשים כל מיני פתקים על הקיר ולהפוך אותו ללוח מודעות ענק, וגם תוכל לשים מגנטים שטוחים מאחורי כל תחתית ולשים, ככה זה ישאר לעד, ותוכל להוציא את זה בלי בעיה.

זה אומנם יותר עבודה, אבל לדעתי הפיתרון הטוב ביותר

וואו אהבתי את הרעיון!

הבעיה היא שחלקת הקיר שאני מעונין "למגנט" היא בדיוק מעל שולחן המחשב, הרמקולים, הראוטר, המסך...

ועמדת השולחן היא ענקית ככה שזה כמעט בלתי אפשרי להזיז אותו...

קיצר נבדוק את העניין...

פורסם

זה לא מגנט כזה חזק שיכול להזיק, זה כמו שתקח מגנט של פיצה, זה ממש חלש, אבל להחזיק דברים זה מסוגל

פורסם

כמו שאמרו פה-קח דבק פלסטי פשוט לבן..ידביק מעולה ולא יקלף תקיר.

ובאמת יהיה מעניין להכין לוח מתכת ועליו את התחתיות

ותשמש במגנטים כמו ששמים על מקרר-לא יפריע למכישרים אלקטרוניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים