פורסם 2009 בינואר 816 שנים אתה אומר את זה מניסיון?! חחח תאמת שלא... קראתי את זה פעם איפשהו. ואז שמעתי סיפורים של אנשים, אז הבנתי שזה נכון חח. למה, קרה לך שדיברת עם מישהי בקאונטר סטרייק והלכתם לעשות את זה ב-B? וגילתה שהיא נראית רע?! אל תתן לי לענות לך על העקיצה הזאת
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אולי לא רואים את הפנים אבל רואים את הצמיגים בגב.רואים שהיא לא מתעמלת . אחרת העור היה מתוח
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אתה יודע מה אומרים?ככל שלבחורה יש קול יותר סקסי בטלפון ככה היא יותר מכוערת חח.לצערי גם אני חייב לחזק :-\חוויתי את זה על בשרי כבר 3 פעמים, אחרי הפעם השלישית החלטתי שלא עוד, ואם מישהי נשמעת כמו כוסית בטלפון אני חייב לדמיין אותה כשמנה שעירה, שלא אהיה מופתע יותר מדי.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים צר לי לבשר לך אבל התמונה של CS מודבקת בעזרת PS..עריכה:תמונה גדולה יותרhttp://de.fishki.net/picso/podbor76_07.jpg
פורסם 2009 בינואר 816 שנים חחח תאמת שלא... קראתי את זה פעם איפשהו. ואז שמעתי סיפורים של אנשים, אז הבנתי שזה נכון חח.אל תתן לי לענות לך על העקיצה הזאת נו בטח שלא ב-B..בדיוק הטמינו שם את הBOMB .. וחוץ מזה, בסטיירס זה הרבה יותר כיף
פורסם 2009 בינואר 816 שנים כן אההה?! ;Dייצא לי לראות שקיימות כוסיות באינטרנט שמשחקות קאונטר סטרייק, אני לא חושב שהן טרולים כי הן הזדהו אפילו עם הקול שלהן אבל זה היה ממש לפני 5 שנים בערך.מאז כבר ניתקתי קשר (היה זמני בלבד).לא קראת את "אם יש גן עדן" ?ידוע שככל שהקול של הבחורה גורם לה להישמע כוסית - היא פחות כוסית במציאות.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אוי נו....סקסי מה בחיים לא ראית בחורה ערומה? מה אמור לחרמן בזה? זה לא הת'רד הראשון שהוא פותח על דברים כאלו,הוא נראה לי הבחור הכי חרמן בפורום.לא נותר לי אלא לאחל לו שי**ן הרבה...
פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלושה עמודי תגובות ואף אחד לא שם לב לזה שהתמונה ערוכה בפוטושופ? מה שבחורה ערומה עושה לכם
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר שלושה עמודי תגובות ואף אחד לא שם לב לזה שהתמונה ערוכה בפוטושופ? מה שבחורה ערומה עושה לכם אני רואה שאתם מאוכזבים, אז החלטתי לפצות אותכם, אני מקווה שזה איכשהו מכפר על האכזבה:
פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלושה עמודי תגובות ואף אחד לא שם לב לזה שהתמונה ערוכה בפוטושופ? מה שבחורה ערומה עושה לכם צר לי לבשר לך אבל התמונה של CS מודבקת בעזרת PS.. : :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.