עבור לתוכן

טובע מיותר מדי מידע - מסך לעריכה גרפית בבקשה 24 אינצ'

Featured Replies

פורסם

תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח...

רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד...

התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ......

קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים.

בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות:

1

הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה.....

2

אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ .....

האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו...

תודה

פורסם

הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה.....

כל מסכי ה-24" מסוגלים להציג HD ו-Full HD.

אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ .....

ה-Dell 2408WFP מכיל מנורות WG-CCFL, המפיקות מכלול צבעים מורחב, כך שהוא אידיאלי לתמונות ותוכן בפורמט, שאתה מבקש להשתמש בו - ולכן הוא יתאים לך.

במידה ושפע הכניסות וקורא הכרטיסים ב-Dell מהווים שיקול זניח עבורך, ה-Philips 240PW9EB הזול יותר יכול להיות אפשרות עדיפה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

שאלה אחרונה - האם בכל זאת בשורה התחתונה הEIZO פחות יתאים לי מהDELL?

פורסם

לגרפיקה מבוססת Adobe RGB ה-Eizo פחות טוב מה-Dell, אבל כשאתה יוצא מחוץ לפוטושופ, הוא יהיה מכוייל טוב בהרבה ממנו מבחינת שיחזור צבעים בכל יישום. האמת היא שרוב האנשים לא משתמשים בתוכן Wide Gamut אלא בתחום העבודה כמו הוצאות לאור, מעבדות צילום וכיו"ב. אם אתה לא עובד במקומות כאלו ולא ממש זקוק למרחב צבע Adobe RGB, האיזו ייתן לך לשימושים ביתיים תמורה טובה יותר.

יש ל-S2431WE לא מעט יתרונות:

- פאנל אחיד יותר מבחינת טמפ' לבן מפינה מפינה, כמו שתמיד זה היה עם הפאנל S-PVA הטוב והוותיק אשר Dell השתמשה ב-2407WFP, ה-LTM240M2. בימים אלו הפאנלים החדשים VA/IPS במחירי בסיס עם מנורות WG-CCFL לא מיוצרים באיכות גבוהה הומוגנית בהשוואה לפאנלים הוותיקים. קיימת ירידה ברמת ההרכבה של הפאנלים והאיכות שלהם לעומת דגמי ה-24" הוותיקים שנסקרו ל-HWZone.

- השליטה בבהירות מבוצעת באופן ישיר עם המנורות. זה משמר לך את טוהר הצבע ויחס ניגודיות סטטי - גם לאחר שאתה מוריד באופן דרמטי את הבהירות.

- אחריות ארוכה יותר בשנתיים לרכיבי אלקטרוניקה הוא דבר שאף יצרן מסכים איכותיים בשוק המקומי לא מציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים