עבור לתוכן

מסך LCD התחיל לרצד לפתע.

Featured Replies

פורסם

מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN.

כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים).

נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל.

אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה.

למישהו יש השגות בעניין?

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

תבדוק את המסך כשהוא מחובר למחשב אחר.

אם הבעיה ממשיכה להופיע - תממש אחריות (במידה והיא עדיין קיימת)

פורסם

מניסיון בעבודה עם בעיה דומה לשלך הסיבה לריצודים התבררה כשקע החשמל שאליו היה מחובר המסך..

העברת המסך לשקע אחר פתרה את הבעיה.

פורסם

קצב הריענון נע בין 60 ל-75

אם עומד על 60 נסה 75 ותראה אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות להעלות ל75H, יש רק 59 ו60.

- החלפת שקע + חיבור למחשב אחר, אנסה בהקדם האפשרי ואעדכן.

אני רק מקווה שלא הלך המסך, האחריות נגמרה מזמן.. :nixweiss:

פורסם

אפשר להעלות

תבדוק לא לסמן את "הסתר מצבים בהם במסך לא תומך"

פורסם

במסכי LCD אין צורך להעלות את תדר הרענון מעבר ל-60Hz. ב-75Hz כל פריים חמישי נזרק וזה יכול יותר להפריע מלעזור. אני חושב שהבעיה של הריצודים היא בגלל מודולציה באיכות ירודה של המהפך בבהירות נמוכה. לתדר הריענון הנשלט מהכרטיס מסך אין כל השפעה על תדר העבודה בו המנורות של מסכי LCD מתאפננות. למכוון הבהירות לעומת עשויה לעיתים רחוקות להיות השפעה שלילית כאשר המהפך שאחראי למודולציה של המנורות הוא באיכות עלובה.

עם זאת, גם במסכים האיכותיים יכול לצוץ ריצוד בגלל ציוד כמו מודם כבלים וכו'. אם הבעיה לא נפתרת גם לאחר הרחקת ציוד אלקטרוני מסביבת המסך, תבקש את ה-Samsung 971P במידה ויסכימו להחליף את המסך לדגם טוב יותר. במסכים עם פאנלים שאינם מסוג TN, מהפך בעל מודולציה איכותית מובטח.

פורסם

לפני שבוע נתקלתי במסך viewsonic 17 LCD מרצד ב-60

ב-75 הפסיק לרצד ורואים טוב מאוד

אם זה פותר הבעיה לא כדאי לחקור יותר מדי.

פורסם

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/4/

קצב ריענון שנקבע בכרטיס מסך מעל 60Hz מפריע במשחקים. שפותח הדיון יבדוק כמו שאתה מציע האם באמת ב-75Hz הריצוד נעלם בבהירות נמוכה. אני נתקלתי בהרבה תלונות של ריצודים שקורים בבהירות נמוכה בהקשר למהפך (אינוורטר) באיכות נחותה.

פורסם

אין לי אפשרות להעלות ל75H, יש רק 59 ו60.

- החלפת שקע + חיבור למחשב אחר, אנסה בהקדם האפשרי ואעדכן.

אני רק מקווה שלא הלך המסך, האחריות נגמרה מזמן.. :nixweiss:

אכן כדאי לנסות את כל האפשרויות,אל תשכח לעדכן אותנו.עוד דבר שכדאי לבדוק:לחבר את המסך עם כבל אנלוגי דווקא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים