עבור לתוכן

ערוץ תכלת הבא?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר.

סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל.

יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא משום הצבעת אמון בכלכלת ישראל ובכיוון אליו צועדת המדינה. נקווה שמר סבא בהחלטתו זו יהווה חלוץ ההולך לפני המחנה".

משה סבא, המשקיע החדש בערוץ 10, מכחיש את הידיעות לפיהן ערוץ 10 יפעל על פי חוקי ההלכה. "נדהמתי לקרוא באחד העיתונים דברים שלא נאמרו מפי מעולם, מעיתונאי שאינני מכיר ועמו מעולם לא שוחחתי, ובהם מוצגת עמדה הסותרת את תפיסתי. דברים אלה נועדו להזיק הן לערוץ והן לשמי הטוב", אמר סבא.

סבא מסר כי כעת נותר להשלים את תהליך הבדיקה, שצפוי להימשך שבועיים נוספים, ולצפות להשלמה מהירה של חקיקת המסגרת הרגולטורית, בעקבותיה יוכל הערוץ להשתחרר מהקפאת ההליכים ולחדש את תנופת העשייה שלו.

"אין ספק שהערוץ ערוך לתנופה חדשה אשר תוסיף ותיתן ביטוי תוסס ואמין לפסיפס המופלא של החיים בישראל", אמר סבא, "ערב הקפאת ההליכים הערוץ היה בהמראה מרשימה ביותר. מנסיוני במקומות אחרים אני מודע היטב לקשיים הגלומים בשינוי הרגלי צפייה לטובת ערוץ חדש. על רקע זה בולט במיוחד ההישג המרשים של הערוץ אשר בתוך שלושה-ארבעה חודשים (ינואר-אפריל) עבר מנתח שוק שולי לנתח שוק מהותי של למעלה מ-25%. יוסי ואני נבטיח ניהול ענייני על בסיס שיקולים עסקיים והכל במסגרת המחוייבויות הרגולטוריות עליהן המליצה ועדת יצחקי ואותן אישרה ועדת השרים לחקיקה בראשות שר המשפטים, יוסף (טומי) לפיד".

מה דעתכם האם משה סבא יהפוך את ערוץ עשר למתחרה של ערוץ תכלת ?

פורסם

זה ערוץ פרטי, ורק המשקיעים יחליטו מה לעשות ואיך. כמובן בכל כפוף לתקנות החוק לערוץ ה2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים