עבור לתוכן

כיף לשדרג

Featured Replies

פורסם

שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...).

אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי):

Sapphire 4830 Zalman cooling

עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים

Enermax Modu 82+ 425W

רשמים:

1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1).

זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה.

2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850"

3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי).

ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקראתי ביקורות טובות על האנרמקס ונזכרתי שיש 5 שנים אחריות... ההחלטה לא הייתה קשה.

חששתי גם שOCZ Sealthxtream 500W יהיה רועש אז חסכתי את ההתלבטות.

אני עדין שונא את הבאגים של GTA למרות שהוא נראה עשר יחסית לרזו' 800X600 שהייתה לי קודם בגלל ה8600GT.

בשביל להעלות את הגרפיקה למקס' (view distance וכו') צריך 1GB RAM בכרטיס מסך, הם חולי נפש!

אבל עכשיו לפחות הפסיקה הבעיה של הmissing textures, מוזר...

פורסם

ללא ספק, תמיד כיף להשתדרג, לקנות דברים חדשים. עושה טוב על הלב לכמה ימים.

תהנה,תתחדש ותנצל. :)

פורסם

מגניב למדי,תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה. חבל שיש קצת בעיות OC למעבד פתאום והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש אבל זה בלי קשר לחומרה.

אני מקווה שהעזרה מפורום OC תפתור את הבעיה.

הATI OVERDRIVE

(תוכנת OC) בתוך הדרייברים של ATI מדהימה.

יש שם AUTO TUNE שמעמיס על הGPU ומעלה כל פעם קצת את המהירות ליבה, כשהוא מסיים הוא מנסה להעלות זכרונות ונותן מהירות מעולה (תסתכלו במפרט מחשב)

מומלץ!

למרות שהרגשתי קצת מפגר שהכל התבצע אוטומטית ולא הייתה לי עבודה (אני רגיל לשחק עם הגדרות, של כל דבר...)

פורסם

ה-AUTO TUNE מגזים בדרך כלל.

לא כדאי לעבוד בתדרים שהוא מציע, אבל אפשר להתייחס אליהם כנקודת יחוס. אולי אפילו גבול עליון.

פורסם
  • מחבר

סבבה. באמת היה הוא הציע תדרים די מוגזמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים