עבור לתוכן

שגיאה בקובץ kernel32.dll + תמונה

Featured Replies

פורסם

וואלה לא מצאתי את התוכנה הזאת וגם לא נראה לי שזה הזיכרון כי מחשב יחסית חדש כולה לפני 9 חודשים קניתי אותו אז לא אמורה להתפתח כזאת בעייה

:-\

http://www.memtest86.com/

פורסם

תשמע, גם לי לא נראה שזו בעיית זיכרון. נראה לי שזו פשוט בעייה של תוכנה מסויימת שהתקינה תוספת כלשהי ל-Windows ומאז אתה מקבל הודעות שגיאה כאלו.

מה שאני מציע לך זה כדלקמן:

תריץ את התוכנה הזו שמאפשרת לך לקבוע אילו תוכניות עולות אוטומטית עם ה-Windows XP (שכחתי את שמה). תבטל שם הכל, ששום דבר לא יעלה יחד הם ה-Windows, תפעיל את המחשב מחדש, ותנסה לבדוק שוב (או שפשוט תריץ ב-Safe Mode).

עכשיו, אם זה לא קורה, סימן שאחת מהתוכניות האלו שעולות אוטומטית היא זו שגורמת לבעיות. תנסה להחזיר אותן אחת אחת ואז תראה מי מהן הסוררת.

לעומת זאת, אם זה עדיין קורה, אולי התקנה מחדש של SP1 (או ה-SP האחרון שיש ל-XP) תוכל לפתור את הבעייה.

פתרון אחד אחרון לפני שאתה מפרמט ומתקין מחדש, זה תנסה אולי להסיר כל מיני תוכניות שהתקנת לאחרונה (תתחיל עם אלו שנראות לך חשודות). אם זה לא יפתור לך את הבעייה, אז או שתחכה עד שמישהו אחר יתן לך פיתרון או שתתקין מחדש (בלאו הכי Windows צריך להתקין מחדש כל חודש, לא? ;)).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות קודם כל.

אני כנראה יתקין את הווינדוס מחדש כי כבר עברו 4 חודשים מאז הפעם האחרונה ומאז הצטבר המון המון זבל, אז אני יתקין מחדש וזהו.

:D

פורסם

בהצלחה אחי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים