עבור לתוכן

רציתי לשתף אתכם בטראק חדש שיצרתי לאחרונה_&#148

Featured Replies

פורסם

עשיתי את זה רק עם פרוטי לופס, אוזניות של 20 שקל, וVST שנקרא NEXUS.

אגב קבלו עדכון מעניין - פנו אליי כרגע בעקבות השיר הזה מלייבל מאנגליה והם מעוניינים לפרסם את השירים שלי- זה תת לייבל של ליונה לויס וווסטלייף ועוד כל מיני,

זה נוסח ההודעה: כולי מבסוט עכשיו :yelclap:

"you have some good music my friend. I just recently partnered up with a new label and I'm one of the A&R managers there. Glowstam Records in the UK. If you are interested in having some of your tracks released let me know

Mark"

באשר אלייך עכביש בגביש :) - אני מקבל את הערה שלך, אני מסכים איתך שיש לי עוד מה ללמוד - אני ישמע את מה שהמלצת לי עליו ככה שאוכל לקבל פרספקטיבה יותר טובה...

הכל טוב ויפה אבל יש הרבה זייני שכל באינטרנט. אל תשמח מוקדם מדי ותחשוב טוב טוב לפני כל קשר שאתה יוצר איתו.

פורסם
  • מחבר

זה בן אדם שאני מכיר די הרבה זמן במייספייס לכן לא נראה לי שהוא משחק משחקים, אבל הכל יכול להיות, בכל מקרה מה יש לי להפסיד, ננסה ילך ילך... לא ילך, אז לא ילך :o

פורסם

אני שומע הרבה מוזיקה אלטרונית ואני חייב לציין שזאת יצירה משובחת ביותר! נעימה לאוזן ולא משעממת לרגע. בולט במיוחד בהשוואה לרוב הטראנסים של היום שמורכבים בעיקר או רק מדפיקות BPM.

פורסם

היי,

אפשר לקבל את המייספייס שלך? חשבתי הרבה זמן לפתוח מייספייס מכיוון שאני מלחין מוזיקה קלאסית-אלקטרונית ברמה מקצועית.

האם מייספייס עזר לך לפתח קשרים? (אפשר לפרסם שם גם יצירות אני מבין..)

פורסם

טראק ממש ממש טוב :yelclap:

אבל העצירות יכולות להיות יותר טובות .. כאילו הביט שבא אחרי עצירה טיפה צריך להיות יותר עצבני .. אבל זה הטעם שלי ... :smile1:

פורסם
  • מחבר

היי,

אפשר לקבל את המייספייס שלך? חשבתי הרבה זמן לפתוח מייספייס מכיוון שאני מלחין מוזיקה קלאסית-אלקטרונית ברמה מקצועית.

האם מייספייס עזר לך לפתח קשרים? (אפשר לפרסם שם גם יצירות אני מבין..)

http://www.myspace.com/432013395

המיספייס שלי די חדש - בן חודש בערך- לא כל כך מושקע בינתיים אבל בשלבי בנייה - בנוגע לקשרים - כן אפשר לפתח קשרים וזה ליוצרים מוסיקליים בעיקר , אז יאללה ידידי היקר שיהיה לך בהצלחה ואתה מוזמן לפרסם כאן את היצירות שלך :)

URdead ו Nyromith אני מאוד שמח שאהבתם את השיר :) תגובות כמו שלכם נותנות לי פוש ליצור עוד ועוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים