פורסם 2009 בינואר 416 שנים לילה טוב לכולם שמעו קיבלתי לא מיזמן את המארז החדש שלי אבל אין לי כוח לעביר לשם את כל התחולה של המארז שלי טוב לעינין אני מיתלבט איזה קתודות ליקנות ל Tempest שלי שיהיה יפה ועם אדום משתלב עם כחול תודה לעוזרים =] עריכה: תגידו גם איזה מודינג אפשר לעשות ל Tempest =]
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר משאו ועוד משאו רציתי לעשות פרויקט ניסיוני לבנות לדים לתוך מארז אבל אני לא יודע במה להישתמש איזה חומרים אני צריך בשביל לבנות כזה דבר ותודה לעוזים אבל בבקשה תענו
פורסם 2009 בינואר 516 שנים לגבי הקטודות גם SUNBEAM וגם THERMALTAKE יהיו מעולות בשבילךיש לך קטודה בודדה או בזוגהצבעים הם - כחול/אדום/ירוק או שלושתם ביחדיש גם אולטרא סגולTEMPEST הוא מארז טוב שמכיל הרבה מקומות למאווררים כך שמודינג יהיה מיותר...אתה יכול לחרוט על החלון השקוף בצד צורות ואז להאיר רק את החלון עם לדים וכך הצורה תזהר בצבע אחד ובמארז יהיה צבע הקטודותתעבור על כמה פרוייקטי מודינג לקבלת רעיונותתשוטט בפורומים ותראה מי עשה מודינג למארז (מופיע כאייקון מתחת לפרופיל)
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר דבר איתי באיסי אחי =] ורציתי לדעת משאו אני רוצה להכין מסגרת עם לדים שמיתחברת לספק יש איזה מדריך או משאו שמראה איך עושים את זה =]
פורסם 2009 בינואר 616 שנים הנה המודינג שאני עשיתי למארז שלימאוררים אדומים וכתודות כחולות מסך וכדומה ..כחול לפי דעתי הכי יפה ......[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר כמה עלה לך המסך ולא אני רוצה לעשות פלטה עם לדים איך שלא קוראים לזה חחח ודי יפה המארז שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.