עבור לתוכן

מפרט כמעט סגור. התלבטויות אחרונות (מארז/ספק/קירור מעבד). 3K משחקים.

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 3K, כאשר חריגה של כמה מאות שקלים היא לא רצינית אם זה הכרחי.

מעבד E8400

קרור למעבד Zalman 8000

לוח GA-EP43DS3L

זכרון 4GB 800 של corsair

דיסק סיגייט 500

כ.מסך palit hd4850

צורב DVD LG

לגבי המארז ספק, ראיתי בפורום שממליצים על הantec nsk4480 380. בטוח שהוא יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות?

בכל מקרה, אשמח אם תגידו לי מה עוד האופציות שלי בתקציב של 400-500 למארז + ספק. יש רק הגבלה לחברות הבאות:

Thermaltake, Raidmax, Foxconn, Acase, Apevia, Gigabyte, Zalman

ובספקים יש גם את corsair וfsp.

אשמח לדעת מה האופציות שיש לי כדי לבחור פשוט מה נראה יותר טוב (המחשב לא בשבילי ולא מוצא חן המארז בעיני הקונה).

כמו כן לגבי הקירור למעבד, יש לי אפשרות גם לטרמלטייק ולscythe אבל על הזלמן יש לי הנחה ועדיף. איך הוא? עדיף להוסיף במחיר?

באותו מחיר אני יכול גם להביא את ה7500 של זלמן או להוסיף 50 ש"ח בשביל ה9500. מה כדאי לדעתכם, שווה את התוספת?

ולגי הכרטיס מסך. עדיף אולי להוסיף את ה70-80 שקלים בשביל כרטיס תוצרת Gigabyte עם קירור של זלמן? או של Saphire עם הקירור המקורי של ATI (שהבנתי שהוא גרוע)..?

תודה רבה לעוזרים חבר'ה, אתם באמת תותחים.

אני מרכיב הרבה מפרטים ונעזר בפורום הזה המון, בדר"כ על רוב השאלות שלי עונים במפרטים אחרים אבל כאן אני תקוע.

פורסם

הוספתי קצת הערות:

התקציב הוא 3K, כאשר חריגה של כמה מאות שקלים היא לא רצינית אם זה הכרחי.

מעבד E8400

קרור למעבד Zalman 8000

לוח GA-EP43DS3L

זכרון 4GB 800 של corsair

דיסק סיגייט 500

כ.מסך palit hd4850

צורב DVD LG

כמה זה עולה לך כל העסק הזה? האם המפרט שהצגת למעלה זה 3000 שקל ללא מארז ספק וקירור למעבד או שזה גם אמור לכלול בתוכו את אלה?

לגבי המארז ספק, ראיתי בפורום שממליצים על הantec nsk4480 380. בטוח שהוא יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות?

אני אישית הייתי לוקח ספק יותר חזק ועל הדרך אולי גם מארז יותר נורמלי , למען האמת אני חושב שעדיף לרדת מהקירור למעבד רק בשביל מארז+ספק טובים יותר נגיד כמו הsonata 3 ביחד עם ספק או antec 300 ביחד עם שילוב של כל ספק אחר.

בכל מקרה, אשמח אם תגידו לי מה עוד האופציות שלי בתקציב של 400-500 למארז + ספק. יש רק הגבלה לחברות הבאות:

או קיי זה עונה לי על השאלה הקודמת שלי , זה 3400 - 3500 למפרט מלא כולל קירור למעבד

Thermaltake, Raidmax, Foxconn, Acase, Apevia, Gigabyte, Zalman

מה רע במארזים של CoolerMaster וAntec למשל? אתה מגביל את עצמך בחברות וזה לא ממש כדאי

ובספקים יש גם את corsair וfsp.

אני לא מציע לך להגביל את עצמך בחברות ואם כבר אז לפחות תכניס בספקים את Enermax ואת SeaSonic שהן גם חברות מצוינות לספקים

אשמח לדעת מה האופציות שיש לי כדי לבחור פשוט מה נראה יותר טוב (המחשב לא בשבילי ולא מוצא חן המארז בעיני הקונה).

כמו כן לגבי הקירור למעבד, יש לי אפשרות גם לטרמלטייק ולscythe אבל על הזלמן יש לי הנחה ועדיף. איך הוא? עדיף להוסיף במחיר?

באותו מחיר אני יכול גם להביא את ה7500 של זלמן או להוסיף 50 ש"ח בשביל ה9500. מה כדאי לדעתכם, שווה את התוספת?

יש גם את טרמלרייט ועוד חברות...

סביר שאתה הולך לבצע OC , עד כמה רחוק אתה מתכוון לקחת את הOC?

ולגי הכרטיס מסך. עדיף אולי להוסיף את ה70-80 שקלים בשביל כרטיס תוצרת Gigabyte עם קירור של זלמן? או של Saphire עם הקירור המקורי של ATI (שהבנתי שהוא גרוע)..?

משתנה מכרטיס לכרטיס , לPalit גם יש אחלה קירורים לכרטיסים ולגבי Saphire אני לא סגור על זה ויש גם עוד חברות עם קירורים טובים.

דבר שני , מה גודל המסך שלשמו אתה מתכוון לקנות את הכרטיס מסך? מה הרזולוציה המקסימלית שלו?

תודה רבה לעוזרים חבר'ה, אתם באמת תותחים.

אני מרכיב הרבה מפרטים ונעזר בפורום הזה המון, בדר"כ על רוב השאלות שלי עונים במפרטים אחרים אבל כאן אני תקוע.

אני אישית מעדיף מפרט כזה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601

שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850

מק"ט: X84HD4850

אחריות: לפי כל חלק

יצרן: FOXPC

מעבד

דגם: Intel C2D E8400

מהירות: 3.0GHZ

קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro

לוח אם

יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L

ציפסט: P43

זכרון

יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC

דיסק קשיח

יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM

מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer

דיסק קשיח 2

כרטיס מסך

יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling

זכרון: 512MB

כונן אופטי

יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA

מארז

יצרן + דגם: CoolerMaser CM690

ספק כח

יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3

התקנה ושרותי מעבדה

פעולה: הרכבה מלאה + טסטים

מערכת הפעלה

סוג + דגם: ללא

עם מארז וספק יותר טובים ויש לך עוד 100 שקל לשדרג לקירור יותר טוב נגיד כמו הartic freezer 7 pro.

אם אתה לא מעוניין בזה , נתאים לך מפרט אחר עם מארז וספק פחות טובים וקירור למעבד יותר חזק

:)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה, מעריך את העזרה.

אז ככה:

לגבי קירור למעבד, אני לא לחוץ על קירור חזק, אני סתם לא מכיר את מה שהבאתי ושאלתי עליו.

לגבי תקציב, אני לא מבקש לבנות מפרט או לחשב תקציבים, הכל סגור, אם אתה רוצה לדעת זה עולה 2600-700 לא זוכר בדיוק ואני לא מתווכח על השקל. אני רק מבקש מארז וספק בטווח המחירים של 400-500.

מארז וספק. הדגם שהבאתי פשוט די זול והמליצו עליו כאן בפורום אבל הוא באמת נראה לי חלש.

לגבי ההגבלת חברות, מאיפה שאני קונה אלו החברות שיש.

ושום דבר לא רע במארזים של antec, אני גם יכול לקנות אותו מאיפה שאני קונה, חשבתי שזה ברור כשזו החברה של המארז ששאלתי עליו.

המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל חבר שלא מתמצא במחשבים ורק משחק כמו זומבי, לגבי OC הוא בטוח לא יעשה. אולי אני אעשה לו לכן עדיף שזו תשאר אופציה אבל בכל מקרה זה יהיה OC לא רציני.

נכון, שכחתי, המסך יהיה כנראה 22".

לגבי הכ.מסך אני אישית "מעריץ" של ATI ואני ממליץ עליו. אבל לחבר אנשים אומרים שהוא עושה הרבה בעיות, במיוחד עם החימום יתר והוא מעדיף את ה9800+, שזה בזבוז כסף לחלוטין לטעמי. בגלל זה אני שואל על הקירור, כדי להרגיע אותו ובגלל שההפרשים במחיר הם מזעריים עדיף כבר ללכת על הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים