עבור לתוכן

הגולשים הישראליים באינטרנט, לפחות חלק

Featured Replies

פורסם

אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם)

עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם.

היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מה היה בספאם (וזה מה שהפתיע אותי), הספאם הכיל הזמנה לאתר חומרה ישראלי חדש (את שמו אני לא אזכיר) מילא ויאגרה, מילא הזמנה להגדלת איבר המין, מילא איזה אתר וואריז נידח שיושב על השרתים של גיאוסיטיס, אבל דחיל רבאק, אתר חומרה???

בעל האתר כמובן סירב לספר מאיפה הוא קיבל את האיי מייל שלי, פניה הועברה לספק האינטרנט שלו, החשבון הדואר (משתמש בשרתים של וואלה) יסגר מחר ולאתר כמובן, אני לא אכנס.

בדיקה קטנה עזרה לי לגלות איך הוא השיג את כתובת האיי מייל שלי, אני רק יכול להזהיר כאן את כולם שגם הם יקבלו בקרוב ספאם כזה או אחר, הוא פשוט "דג" אותם, אותה שיטה ידועה שמתשמשים בה הספאמרים הכי כבדים עם הויאגרה והגדלת איבר המין.

האינטרנט בישראל מתדרדר, בדיוק כמו בחיים האמיתיים. הנאת הגלישה נפגמת ע"י אותם חוליגנים שחושבים שאבא שלהם קנה את האינטרנט, מנהלי פורומים צריכים יום יום למחוק שטויות, מנהלי צ'אטים מוצפים בעבודה מול טרולים ומציפנים למיניהם, שרתי האיי מייל קורסים מכמויות דואר הזבל שנשלחות מידי יום. דווקא מאתר חומרה, שאמור להיות רציני לא ציפיתי לעבוד בכזאת שיטה חודרנית ופסולה זה היה הקילו בייט ששבר את כרטיס המודם, מה קורה לנו כאן?

בזה אני מסיים את היום שלי, שאני יודע שהאתר הזה למשל לא ירד לכזאת רמה, אני רק מקווה שאותם גולשים שהופכים את האינטרנט לגהינום יבינו שפעולות נגדם מתחילות להנקט, במיוחד נגד הספאמרים והפרסומאים המתוסכלים.

לילה טוב,

סת'.

פורסם

גם אני בימים האחרונים מקבל מנות מוגדלות של ספאם (רוב רובו בעברית) וגם אני קיבלתי את אותה הזמנה לאתר החומרה הזה (שהוא, לדעתי המקצועית, די עלוב).

אין מה לעשות, עד שבארץ לא יעבור חוק דומה לארה"ב ותווצר רשימת Do Not Spam ארצית, נצטרך לסבול.

פורסם

אותו אחד שלקח את האימיילים כנראה לקח אותם מפה, גם אני קיבלתי שניים כאלה לאחרונה, אחד אחרי שכבר שלחתי לו שאני לא מעוניין

לקבל דואר ממנו.

פורסם

בשביל מה המציאו את ההחבאה של האי מייל? אני מצטער שמשיעמום נרשמתי לחברה' ומאז אני מקבל ספאם כחול לבן באי מייל נקי. בהוטמייל שלי אני מבקר פעם בשבוע ומבצע ריקון לכל התאים כי כל כמה ימים האי מייל מגיע ל100% ניצול וכמובן שאף אחד מהם לא ממש מתעניין בי אלא מציע לי אתרי פורנו, אתרי יעול ושאר הטריקים של הוירוסים (why didn't you replay to my massege?).וגם לאתר הזה הגיעו כמה ליצנים שניסו לפרסם אתר לרפואה אלטרנטיבית או מדיטציה (באתר חומרה? זאת היתה בדיחה טובה) אבל מזל שחסמו אותם מהר

פורסם

גם אני קיבלתי את ההודעת פירסום של אתר החומרה הנ"ל . אכן , ספאם במיטבו.

פורסם

מנסיונכם האישי... מישהו פעם באמת בדק האם שווה להיכנס לאתרים האלה?

רק אם שיטת הפרסום של האתר (אני לא מדבר על אתרי פורנו ודברים כאלה) לא מוצאת חן בעיננו זה לא אומר שהאתר הוא לא ברמה גבוהה...

פורסם

מי האתר?

הוא מוכר יחסית?

פורסם

מי האתר?

הוא מוכר יחסית?

רק עכשיו נפתח.

פורסם

גם אניק קיבלתי לצערי את הדואר על האתר החומרה החדש.

לא הבנתי מה קרה שולחים לי דואר על חומרה.

יש לי חשבון בHotmail שאני כבר לא בודק אותו נימאס לי לבדוק מלא הודעות ולגלות של 90% מהם לא ביקשתי בכלל.

ולNice1

זה שהגבת על הEmail זה גרוע מאוד. כי זה מראה לספאמר שהדואר שלך הוא אפקטיבי.

התחלתי להשתמש בIhatespam באמת תוכנה מעולה לOutlook. לפעמים חודרות הודעות Spam אבל מלא נחסמות.

פורסם

המדריך לצביעת המאוורר נראה יפה!

אבל האתר לא בנוי בצורה מקצועית, אך נראה לא רע בתור התחלה.

פורסם

באמת קיבלתי כמה כאלה וישר גם חשבתי שזה בגלל שהEMAIL שלי רשום פה.

אני לא בא בטענות לHWZ אבל... ס'עמק על מי שפרסם את זה.

פורסם

היום בבוקר פתחתי את התיבת המייל עם שתי ההודעות הבאות:

קיבלתי את כתובת האימייל מהאתר HWzone

תוכל לבטל את ההפניה?

סליחה :)

וגם בבקשה אל תתלונן ל- hwzone

עכשיו יודע שהוא לקח מכאן את הכתובות, עכשיו הוא צריך להתנצל.

פורסם

תוכלו לפרסם את הכתובת של האתר שלו ? (מתעניין)...

פורסם

מעדיף שלא, הסיבות ברורות. :2gunsfiring_v1:

פורסם

Exorcist, האנשים האלו לא סתם דגו את האי מיילים של האנשים אלא הם גם יוזרים שחלקם מבקשים עזרה בפורומי התמיכה. אין לי משהו נגד האתר אבל יש דרכים יותר רשמיות ומכובדות להתחיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים