פורסם 2009 בינואר 316 שנים שלום אני מחפש מקום שאפשר לעשיג בו פוסטרים ענייקים ...בגודל של תחנות אוטובוס בערך לחדר..כי בהפנינג הם ממש קטנים..
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אם אתה ערס אתה גם יכול ללכת לתחנה באמצע הלילה ופשוט לקחת משם את הפוסטר.רובן נעולות אבל זה לא אמור לעצור ערס.גם יש כאלה שלא נעולות.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר חח גל אני לא ערס ולא מתכוון לשבור שמשות של תחנות אוטובוס..מעניין מה הם עושים עם כל אותם פרסומות ..לא ניראה לי שהם זורקים אותם..
פורסם 2009 בינואר 316 שנים כמובן שהכל אחרי זה זה קומבינות - כעיקרון זורקים - מי שמקורב לצלחת יכול לקחתכמו בבית קולונוע- אם אתה עובד שם אתה יכול לקחת פוסטרים של סרטים...
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר ^ טוב אתה! נתת לי רעיון ! אחות של חבר שלי מנהלת סניף קולנוע פה בקניון.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אתה מתכוון לפוסטרים כאלה שעל כל הקיר ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.1400?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אחי אני עובד בדפוס... תביא תמונה ברזולוציה ענקית ואפשר להדפיס.מה המחיר ? רזולוציה ? סוג הדף/טפט/פלסטיק ?יש אתר להתרשם ממחירים ?לא חסר פה בפורום ביקוש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.