פורסם 2003 ביולי 622 שנים איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים א. הכותרת MORTAR, הכותרת....ב. ממש מגעיל, זה ידוע שהם מעבירים את כל השידורים האיכותיים ל5+ במקום ב5, אז אין הרבה מה לעשות, לעשות 5+, ככההמונופול הגדול לוחץ על המשתמש הקטן.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני רציתי לראות את המחזור האחרון של הליגה הארגנטינאית, לראות את ריבר לוקחת אליפות.איפה אני אראה?זה גמר זוגות מעורבים, דווקא הייתי מאמין שאותו היו משאירים בערוץ 5. זה חסר משמעות (ואנדי רם מפסיד).
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר oyyyyy N1 מסכן... רוצה חיבוק ונשיקה ? אתה רוצה לראות את ריבר מתוק שלי ?
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ערוץ חמש משאיר את כל הדברים הגרועים כמו איזה בת שרצה עם סרט ביד ואת כל הדברים הטובים שמים בחמש + נראה לי שזה לא חוקי או משהו כזה כלומר הם לא יכולים סתם ככה לעביר הכל לאיפה שהם רוצים. אז שיעשו כבר ערוץ לכל דבר"משחקי כדורגל טובים ומשחקי כדורגל גרועים, משחקי טניס וסתם כמה ארגנטינאים רוקדים. זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןןנ.ב.יש לי חמש + אבל זה עדיין לא בסדר למרות שהאיכות תמונה בחמש + יותר טובה כי זה דיגיטלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.