עבור לתוכן

ערוץ 5 !!! מזה החוצפה הזאת !?!#@?#!@!?@!@?@!#?!@#?!@#?!

Featured Replies

פורסם

איזה כלבים הם ?!@!?#@

אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר

אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$?

כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

א. הכותרת MORTAR, הכותרת....

ב. ממש מגעיל, זה ידוע שהם מעבירים את כל השידורים האיכותיים ל5+ במקום ב5, אז אין הרבה מה לעשות, לעשות 5+, ככה

המונופול הגדול לוחץ על המשתמש הקטן.

פורסם

אני רציתי לראות את המחזור האחרון של הליגה הארגנטינאית, לראות את ריבר לוקחת אליפות.

איפה אני אראה?

זה גמר זוגות מעורבים, דווקא הייתי מאמין שאותו היו משאירים בערוץ 5. זה חסר משמעות (ואנדי רם מפסיד).

פורסם
  • מחבר

oyyyyy

N1 מסכן... רוצה חיבוק ונשיקה ? אתה רוצה לראות את ריבר מתוק שלי ? :P

פורסם

ערוץ חמש משאיר את כל הדברים הגרועים כמו איזה בת שרצה עם סרט ביד ואת כל הדברים הטובים שמים בחמש + נראה לי שזה לא חוקי או משהו כזה כלומר הם לא יכולים סתם ככה לעביר הכל לאיפה שהם רוצים. אז שיעשו כבר ערוץ לכל דבר"משחקי כדורגל טובים ומשחקי כדורגל גרועים, משחקי טניס וסתם כמה ארגנטינאים רוקדים. זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןן

נ.ב.

יש לי חמש + אבל זה עדיין לא בסדר למרות שהאיכות תמונה בחמש + יותר טובה כי זה דיגיטלי

פורסם

העירו לך על כותרת ולא שינית, לכן הת'רד ננעל.

להבא קרא את חוקי הפורום בעיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים