עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 24", התקציב 1700~

Featured Replies

פורסם

השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה.

חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?

פורסם
  • מחבר

תאמת שהלכתי לראות אותו באופיס דיפו וזה נראה מזעזע אבל הוא כנראה קיבל סיגנל גרוע

פורסם

רותם, אם אתה מתכוון לערוך תמונות כדאי שתתרחק מTN.

בתקציב שלך יש מסכי 20" מתאימים: HP LP2065 ובמידה פחותה גם LG L2000CP.

פורסם
  • מחבר

אני בדילמה:

אין ספק שמצד אחד פאנל S-IPS ייתן איכות תמונה טובה הרבה יותר מפאנל TN אבל מצד שני מול כל שעה שאני משמש במסך לעריכת תמונות עומדות 10 שעות של גייימינג. בנוסף אני מעוניין לצפות בסרטים מהמיטה כך שהעיניים יהיו במרחק של כמעט 2 וחצי מטרים מהמסך.

השאלה המרכזית היא האם היתרונות של הפנאל שווים את ההפסד של ה4 אינצ', יתרון נוסף של המסך הספציפי של BENQ הוא שאני אוכל לתלות אותו על זרוע שמתחברת לקיר - להצמיד אותו לקיר בשימוש יומיומי ולקרב אותו כשאני רוצה לצפות בסרטים מהמיטה.

שאלה נוספת שאני רוצה לשאול היא למה המסך של LG מתאים במידה פחותה מהמסך של HP לעריכת תמונות?

תודה רבה.

פורסם

בסופו של דבר ההחלטה היא שלך - אם תחליט על TN תצטרך לחשוב איך לפתור את הבעיות של העריכה איתו (בהירות מוגזמת נטייה לגוון אחד וכד').

גם הHP וגם הLG באים עם חיבור VESA100 כך שגם אותם תוכל לחבר אותם לכל זרוע בתקן הזה.

לLG אין ביקורות שמדדו את דיוק הצבעים שלו, והדגם הקודם שלו הגיע עם כיוון מאד לא מדוייק ולכן ההסתייגות ממנו בעבודות עריכה.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני אקנה את הLG אני אוכל לכייל אותו בעצמי עם תוכנה?

פורסם

ממליץ בחום על ה- T240 קיבלתי אותו אתמול..מסך מעולה בסרטים, משחקים

הזמנתי מ- Logicpc.co.il כי להם יש אותו רק למיטב ידיעתי..

פורסם

תאמת שהלכתי לראות אותו באופיס דיפו וזה נראה מזעזע אבל הוא כנראה קיבל סיגנל גרוע

ככה הוא בלי כיול.. אחרי שעושים לו כיול הוא משתפר מן הסתם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים