עבור לתוכן

שאלה בקשר לאומנות הפיתוי, מישהו יכול לעזור לי?

Featured Replies

פורסם

שמעתי אנשים מדברים עכשיו הרבה על אומנות הפיתוי. חשבתי לקחת את זה וקראתי על זה בבלוג של סניה - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=9732082. הוא גם אמר שם שלא צריך לקחת את הקורס הזה אצל איזו חברה מפורסמת. מישהו כאן לקח ויכול לעזור לי? אני חושב שאני רוצה את זה.

פורסם

חזק אתה :lol:

רצה להיות :ladysman:

הם רוצים לזבל לך במח ולקחת לך כסף :screwy:

בנות מתחילות עם בנים אתה רק צריך לקלוט מי רוצה שאתה תתחיל איתך ולגשת אליה , אם תיגש לבחורה שאיננה מעוניינת - אתה תתבעס .

תהיה זכר אלפא והן כבר תיגשנה אליך .

פורסם
  • מחבר

יש שם סרטון שלו בסוף עושה את זה. ולמען האמת זה די הרשים אותי.

חוץ מזה נורא קל להגיד "תיהיה זכר אלפא". איך בדיוק? זה מה שהוא מלמד לפי מה שהבנתי.

פורסם

תחשוב על עצמך ואל תשקיע יותר מידי את האנרגיה שלך באנשים אחרים , כמו למשל ללכת לתת את הכסף שלך לחבורה של מאוננים , עדיף תקח את הכסף הזה ותלך לנערות ליווי ותשאל אותן ככה גם תלמד , גם תתאמן וגם תשגל , זה כבר יהפוך אותך לזכר אלפא , אתה יודע אימונים על רטוב .

כמה עולה לך ה"קורס" הזה ? תחשב כמה שעות זה עם נערת ליווי ועשה את החשבון לבד , אין אחד שלמד משהו מהקורס הדיבילי הזה מלבד השעור החשוב של "ואו עוד פעם יצאתי פראייר " אבל כבר אתה מבין שהבחור ידע ליפני כן שהוא פראייר ופראייר זו לא הגדרה של זכר אלפא ונקבות לא מתחילות עם זכר שאיננו אלפא ( לפחות בתחום אחד ) - כך שאתה מבין , חוץ מביזבוז זמן וכסף , לא תקבל שם כלום בטח לא זיונים .

ואם בעצה טובה אתה רוצה ( איש מפוברק שכמותך ) קח : תחפש נשים / בנות בתחומים שבהם אתה טוב , כלומר אם אתה מנגן בצורה טובה ( הנחת יסוד שאתה כונף וחנון לא עשיר ) חפש נשים בחוג מוסיקה 0 זה אזור שבו אתה יכול להיות זכר אלפא וכן הלאה , אם אתה טוב במחשבים , חפש בנות שבעיניין מחשבים ששם אתה יכול להרשים אותן וכו' ( זו דרך אגב מילת המפתח - להרשים - רק מה זה כתוצאה מהוויה שןלך ולא ממאמץ ישיר שלך להרשים אותן - כך יהיה נכון יותר להגיד שהן צריכות להתרשם ממך מבלי שאתה תרשים אותן - אתה מבין ? )

פורסם
  • מחבר

זה דומה למה שהוא כתב, אבל עם הרבה מאוד חורים. אתה עשית את הקורס? אם לא, אז השאלה שלי לא מופנית אליך. כי על הבחור שאני קישרתי אליו, שמעתי מהרבה אנשים (וגם מבנות אגב). אני בספק שאתה מבין בזה יותר ממנו.

פורסם

יש שם סרטון שלו בסוף עושה את זה. ולמען האמת זה די הרשים אותי.

חוץ מזה נורא קל להגיד "תיהיה זכר אלפא". איך בדיוק? זה מה שהוא מלמד לפי מה שהבנתי.

זכר אלפא זאת אומרת- מראה גברי אידיאלי, כלומר פנים יפות, מבנה גוף "נכון" וחטוב, כישרון להצחיק ולמצוא על מה לדבר. זה מצב שאו נולדים ככה או עובדים על זה קשה. ועדיין זכרי אלפא לא מאושרים כלל, הרבה בנות קופצות עליהם אבל מעטות מעוניינת ביחסים מעמיקים.

תיהיה מי שאתה ובקרוב תמצא את האחת שלך

פורסם

תחשוב על עצמך ואל תשקיע יותר מידי את האנרגיה שלך באנשים אחרים , כמו למשל ללכת לתת את הכסף שלך לחבורה של מאוננים , עדיף תקח את הכסף הזה ותלך לנערות ליווי ותשאל אותן ככה גם תלמד , גם תתאמן וגם תשגל , זה כבר יהפוך אותך לזכר אלפא , אתה יודע אימונים על רטוב .

:screwy: :screwy:

אתה אמיתי?

עזוב את זה שזה לא חוקי, למה אתה חושב שלאחת כזו יהיה אכפת ממנו? (או שיהיו לה סטנדרטים גבוהים לגברים?)

הדבר היחידי שהיא תגיד לו זה שהוא צריך עוד "שיעורים" בתמורה לכסף רב כמובן..

מאיפה הבאת את העצה הזו??

פורסם

הסברתי לך כבר - לך לשטח שאתה טוב בו -

:lol: קרעת אותי - איך הוא יכול ללמד להיות זכר אלפא ? הוא יכול אולי ללמד אותך "לחקות התנהגות " של זכר אלפא - אתה קרוע .

אם אתה כיבשה אתה לא תהיה זאב :bash: אני מציע לך לך תחפש איפה אתה זאב ומשם תצוד .

זה דומה למה שהוא כתב, אבל עם הרבה מאוד חורים. אתה עשית את הקורס? אם לא, אז השאלה שלי לא מופנית אליך. כי על הבחור שאני קישרתי אליו, שמעתי מהרבה אנשים (וגם מבנות אגב). אני בספק שאתה מבין בזה יותר ממנו.

:lol: אוייש אתה מסב לי כל הרבה הנאה - שתהיה לי בריא , אני לא צריך את הקורס הזה ! :lol:

:screwy: :screwy:

אתה אמיתי?

עזוב את זה שזה לא חוקי, למה אתה חושב שלאחת כזו יהיה אכפת ממנו? (או שיהיו לה סטנדרטים גבוהים לגברים?)

הדבר היחידי שהיא תגיד לו זה שהוא צריך עוד "שיעורים" בתמורה לכסף רב כמובן.. יזיין יותר ויבין מזה :xyxthumbs:

מאיפה הבאת את העצה הזו??

אני אמיתי מאוד

אתה יודע מה ההבדל בין העצה שלי לקורס - בשניהם הוא משלם כסף , רק באחד הוא משגל ובשני משגלים אותו . - עם כל הכבוד , צריך להיות לא חוקי להיות עד כדי כך דביל ( אני לא מדבר על הבחור "האמיתי " ששואל אני מדבר על מה שהוא שואל , שבחור צריך להגיע למצב שהוא לא יודע ומסתבך עם הדבר הטיבעי ביותר - זה צריך להיות לא חוקי . :lol:

מר רב שגל קורסים גילה את הכפתור שמניע נשים ומוכן לתת לך את הכיוון המדוייק שלו תמורת 9999 שח' :lol:

אבל ברור שהבנות ימליצו לך ללכת לקורס הזה - ככה הם מנפות את הלוזרים

והגברים ברור שהם ימליצו לך - כדי שיהיו איתם עוד לוזרים שיפסידו את הבחורות וכסף

אבל אני רואה שאני מרצה לרבי שגלים וחכמים - גאונים , שטוחנים על ימין ושמאל כי הם מצאו את הכפתור , סלאמתק ולא לשכוח קונדום :ladysman:

פורסם

עכביש בכביש - שב בשקט בנושא הזה.

פותח הת'רד, פנה אליי בפרטי או במסן.

פורסם

בהתחלה חשבתי לומר שאני "לא מאמין" שהחרטה הזה הגיע גם לפה, אבל בעצם זו קרקע פורייה.

בוא אני אנסה לתאר את זה בשפה שאני מקווה שתהיה מובנת ולא תשתמע לשני פנים, וזאת למרות שאני לא אוהב לרדת נמוך: הוא חרטטן ברמות על, הוא חנון שזה לא ייאמן, הוא וואנאבי, הוא קרא באתרים על אמנות הפיתוי במשך מספר חודשים וחושב שזה מכשיר אותו "ללמד" (דבר שכל אחד כולל אתה יכול לעשות בקלות רבה), הוא מסתובב עם כובע בכדי שיזהו אותו בתור אחד שעוסק ב"אמנות הפיתוי", הוא מחפש להתפרסם / לקבל תשומת לב או סוג של קרדיט / לעשות מזה כסף, קהל היעד של הבנאדם הזה הם בני 12-17 (תעבור על התגובות בבלוג), הוא בכלל לא מצליח עם בנות למרות שהוא מצטלם הרבה עם כאלו שלא נראות רע או אפילו טוב (ידידות שיש לו, בנות שהוא מבטיח להן דברים - סוג של "פרסום", משקפי שמש חינם, וכל שטות שרק אפשר לחשוב עליה, הוא מתעסק בסרטים ורוצה להגיע להוליווד יום אחד אז זו עוד זווית פעולה לגייס בנות לעשות דברים בשבילך בלי שבאמת יהיה ביניכם משהו), וכן הלאה. לאחר חודשים של ניפוח האגו שלו וליקוקי ישבן מכל הקטינים ששורצים אצלו בבלוג הזה הוא הצליח סוף סוף למצוא חברה, ונחש מה? היא אחת מהקוראות. זה לא שהוא תפס מישהי שווה ובגילו ככה באמצע הרחוב, השתמש בטכניקות הכביכול מקוריות וכביכול יעילות שהוא מפרסם, הרשים אותה עד עמקי נשמתה והפך אותה לבת זוגתו. הוא פשוט הצליח להרשים קוראת צעירה ותמימה כבת 17 שנפלה באותו פח שאתה עומד ליפול בו, פח ההאדרה העצמית שלו (קרי הבלוג), אותו פח שנופלים בו שאר בני ה- 12 עד 17.

גם בלי המידע הזה יכולת להגיע למסקנות דומות. אני יכול רק להניח שאתה או מאוד טיפש או מאוד תמים. פשוט תקרא, תקרא מה הוא כותב. בכל משפט שני יש כשל לוגי. בכל משפט שלישי יש סתירה ולפעמים גם יותר מאחת. כמעט כל פיסקה מכילה אמירות בנאלית, מלאות בחשיבות עצמית וחלקן פשוט מוליכות שולל. מה שכן, זה יכול להיות מאוד, אבל מאוד מצחיק. אני לא טוען לרגע שהבנאדם זדוני או רע לב, ולבטח אין לי שום דבר אישי נגדו, אבל יש לי את הזווית הכללית על "אמנויות הפיתוי" (מכר שלקח קורס ולא למד דבר מלבד לגדל ביצים ולהתחיל לדבר עם כל אחד בכל סיטואציה - על מה ואיך - אין לו מושג, וחבר שעשה את אותה קריאה/צפייה באינטרנט שהסניה הזה עשה ובקיא ממנו בהרבה, רק בלי לצאת מפרופורציות ובלי הניסיונות העלובים לנפח את המעמד שלו לסוג של מטיף דת או משיח) וכמו כן יש לי את הזווית על הסניה הזה (שמעתי דיבורים עליו, בין אם אלו בדיחות או תלונות, ויצא לי לקרוא אצלו בעצמי שוב ושוב מהסיבה הפשוטה שהרטוריקה האינפנטילית שלו יכולה לשעשע מאוד), והן מאפשרות לי להתבטא כפי שאני מתבטא.

השקעתי קצת בתגובה הזאת כי רואים שאתה רחוק מאוד מהעמדה שלי ואתה על סף "פיתוי" בעצמך (כנראה שעם בנים מצליח לו), ולהתלהם כך סתם בלי לנמק רק היה גורם לך לזלזל במה שאני אומר, אז הרחבתי מעט איפה שראיתי לנכון. אם העמדה שהצגת פה גובשה לאחר מחשבה מרובה, צפייה בסרטונים שלו וקריאת מרבית התכנים שלו שעוסקים בנושא, והכל נראה לך כן, אינפורמטיבי, הגיוני ולעניין - אז תשכח מהתגובה שלי ושרוף ת'כסף, אתה גם ככה מקרה אבוד.

פורסם

בחבר שעשה את אותה קריאה/צפייה באינטרנט שהסניה הזה עשה ובקיא ממנו בהרבה, רק בלי לצאת מפרופורציות ובלי הניסיונות העלובים לנפח את המעמד שלו לסוג של מטיף דת או משיח

בדיוק.

פנה אליי במסן אם באמת בא לך ללמוד את העקרונות של הדבר (וכמובן בלי לבזבז אגורה). יש לי כמה ספרים מעניינים בתחום, ככה שההתרשמות תהיה שלך בלבד.

פורסם

שמע אתה יכול לפנות גם אלי במסנ ועדיין אני אגיד לך את אותו דבר - לך למצא בנות בשטח שבו אתה טוב ( דומיננטי / זכר אלפא ) הינה אפילו ה"ליצן" ( אני קראתי לו מאונן ) שרוצה לזבל לך במוח תמורת כסף הצליח למצא לו כוסיה מהאזור שהוא דומיננטי בו -קרי התוכנית השטוטית שלו , תפס פרגיה קלת דעת שעד שהיא תגלה את הבלוף שלו הוא כבר יכנס לה לתחתונים .

איך אתה לא מעריך ומבין את מה שאני אומר לך וחוסך לעצמך את הכסף - העיקר להגיד לטפוח על שאריות האגו שלך ;D

פורסם
  • מחבר

אתה הגבת בהתנשאות מגעילה פשוט. אני דווקא דיברתי עם אנשים שמכירים אותו ושאמרו שראו אותו עושה את זה והתרשמו מאוד. אבל זה לא מה שמעניין אותי בגללש הוא בעצמו אמר שיש הבדל בין לעשות את זה ולהסביר לאחרים איך עושים את זה. בגלל זה הוא לא המליץ לקחת את הקורס של מאפי. כך שהוא עצמו ממש לא מעניין אותי. מעניין אותי לדעת אם מישהו עשה קורס שעזר לו ואיפה.

פורסם

תפסיק עם ההיתנשאות כלפי אתה צריך לישם התנשאות כלפי החולשות שלך שאומרות לך שאתה צריך את הבולשיט הזה ממאונן שמחפש לעשות כמה ג'ובות על פראירים , עצם העובדה שהגבתי לך תוך כדי זה שאני מציע לך מה לעשות ומסביר - אין בה שום התנשאות כלפייך ואתה מאציל את הרגשות שלך כלפי התגובה שלי כי קל לך יותר לעשות זאת מאשר לעשות את הדבר האמיתי קרי להאציל את הרגשות של הפגוע כלפי הצדדים החלשים באישיות שלך .

אבל באמת צא מ"המוסיקה" שאתה שומע בצלילים של התגובה שלי - אתה לא שומע נכון .

ובמעשי - הבן אדם ההוא הוא מאונן שרוצה לשונרר מאנשים כמוך כסף

תשקיע את הכסף שלך לטובת

תחפש נשים בשטחים שאתה טוב בהם ( זכר אלפא )

זה הצימצום של העצות שלי .

וכן אני מעדיף לקחת את הכסף הזה לשגל בתשלום - ואתה יודע מה גם להזמין מישהיא לדרינק - זו כבר השקעה יותר טובה .

פורסם

בואו נעזוב רגע את הבלוג המוזר הזה שרק עכשיו גיליתי עליו.

אני מתכוון ל "אומנות הפיתוי"...מישהו היה בקורס ?

שמעתי[מהפורום שלהם] סיפורים מאוד מעניינים , הרוב סיפורי הצלחות וסיפורי ניסיון וטעייה עד להצלחה...

למה כולם שליליים לגבי הקורס של מאפי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים