עבור לתוכן

מסך מחשב 24" + TVBOX - משתלם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24".

קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה.

רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה?

אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ?

וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מבברכה! :)

תודה לכולם

סופ"ש נעים

פורסם

אני חושב שאם כבר אז כדאי לך להוסיף לתוך המחשב כרטיס PVR150, אני לא יודע איך הTVBOXים שבשוק כיום יעבדו עם מסך 1200X1920 שזו הרזולוציה שבדרך כלל באים בה מסכי מחשב 24" LCD.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי רוצה כרטיס טלוייזיה כי אני לא רוצה להיות תלוי בזה שהמחשב דלוק כדי לראות טלויזיה..

פורסם

הבעייה במסך מחשבהמחובר לטלוויזיה היא שאין לך שלט לשלוט על החלפת ה SOURCE במסך המחשב ואתה כל הזמן צריך לקום ללחוץ על הכפתורים.

אם לחבר קונסולה פעם ב... אז זה בסדר. אבל כל הזמן להחליף בין מצבים ביד זה נוראי.

פורסם
  • מחבר

כן האמת חשבתי על הבעיה הזו

אבל בטח ל-TVBOX האלה יש שלט או משהו לא?

כאילו בכל מקרה, אם אני מבין נכון, את החלפת ה-SOURCE אני לא אעשה דרך המסך (שכן למסך שאני קונה אין בכלל SOURCE נוסף) אלא דרך ה-TVBOX

או שאני טועה לגמרי?

אשמח לשמוע אם משהו עשה דבר כזה בכלל או שאני הקמצן הראשון? :)

פורסם

תראה לי את המוצר הספציפי עליו אתה מדבר. יש הרבה מוצרים כאלה של TUNER חיצוני שעדיין לא שולטים על הטלוויזיה אלא רק על החלפת ערוצים עם איזו עינית קטנה שמדביקים מהצד ושולטת רק על המכשיר TUNER החיצוני ותו לא.

למסך מחשב לא ניתן לתכנת שלט כי כלל אין לו את האפשרות הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים