פורסם 2009 בינואר 216 שנים הצלחתי לעשות RATIO של 561 הרוגים ישראלים על כל הרוג פלשתינאי אבל התוצאה שלי לא נכנסה משהו נדפק במשחק, אף תוצאה שלי לא נכנסת עכשיו
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אני חושב שמצאתי דרך יותר טובה "להפציץ" את עזה.חבר שלי הראה לי אתר של חבורת סטודנטית שכתבו תוכנה שנועדה לשבש את הפעולה של אתרים של חמאסהתקנתי שזה עובד טוב (זה לא איזה וירוס או משהו כזה)אז יאללה, בואו תצטרפו, ותפיצו לחברים.http://help-israel-win.org
פורסם 2009 בינואר 216 שנים איך אתם הורגים כל כך הרבה ? טוב האמת שזאת מטרה משותפת ועליונה לכולנו אז אני אספר לך (אבל רק הפעם) על ההתחלה תבנה מפקדה אחת ושני מבני לוחמים. לפני שאתה קונה חיילים תשפר דרך המפקדה את מהירות הייצור עד שניגמר לך הכסף. אחר כך תבקש מאולמרט עוד מזומנים, ותתחיל ליקנות הכי מהר שאתה יכול את הלוחמים הפשוטים הכי זולים. שים לב שכול פעם שנשאר לך בערך 1000 שח' תבקש מהר עוד כסף ותמשיך לייצר חיילים באותו הזמן. זה חשוב מאוד שנהרוג כמה שיותר מחבלים, שננקה את השטח ליקראת פעולת צה"ל 8)
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אז זה הפיתרון - פלישה קרקעית .אני מקווה שהממשלה לא מקבלת החלטות צבאיות לפי המשחק הזה
פורסם 2009 בינואר 316 שנים יש לי תחושה שהוא עשה שישראלים לא יוכלו לשחק כמו שצריך ולהגיש הייסקורים - פתאום כל הלוח מהיום האחרון התנקה מדגל ישראל ומהניקים שתמכו בישראל שמישהו יביא לי פרוקסי טוב, אני נכנס לטבלה
פורסם 2009 בינואר 316 שנים טוב האמת שזאת מטרה משותפת ועליונה לכולנו אז אני אספר לך (אבל רק הפעם) על ההתחלה תבנה מפקדה אחת ושני מבני לוחמים. לפני שאתה קונה חיילים תשפר דרך המפקדה את מהירות הייצור עד שניגמר לך הכסף. אחר כך תבקש מאולמרט עוד מזומנים, ותתחיל ליקנות הכי מהר שאתה יכול את הלוחמים הפשוטים הכי זולים. שים לב שכול פעם שנשאר לך בערך 1000 שח' תבקש מהר עוד כסף ותמשיך לייצר חיילים באותו הזמן. זה חשוב מאוד שנהרוג כמה שיותר מחבלים, שננקה את השטח ליקראת פעולת צה"ל 8) אבל אם אתה שולח הרבה חיילים זה דופק לך את היחס >:
פורסם 2009 בינואר 316 שנים יש לי תחושה שהוא עשה שישראלים לא יוכלו לשחק כמו שצריך ולהגיש הייסקורים - פתאום כל הלוח מהיום האחרון התנקה מדגל ישראל ומהניקים שתמכו בישראל שמישהו יביא לי פרוקסי טוב, אני נכנס לטבלה hidemyass.com proxypimp.com
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מצאתי לינק אחר שהמשחק עובד בו כולל הייסקורים! http://www.y8.com/games/Raid_Gaza ותראו מי מקום ראשון
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר הנה התוצאות האחרונות שלי 2188 שבדונים מתיםעל 183 ישראלים הרוגים יחס של 11.3
פורסם 2009 בינואר 316 שנים כמעט 5000 D:שיטה: א. בונים 3 ברקס, ואת המפקדהב. בברקס עושים בלי הפסקה רק חייליםג. במפקדה על ההתחלה מבקשים כסף (וכל חצי דקה אפשר שוב, עושים את זה ישר כשאפשר). ומשפרים את היצור 3 פעמים (1000,1500,2000)ד. חצי דקה לפני הסוף (אחרי שמבקשים כסף פעם אחרונה), הורסים את המפקדה ובונים בסיס טילים. ואז משגרים גם טילים. החיילים שעושים 10 שניות לפני הסוף כבר לא יספיקו להגיע ולכן אין טעם לייצרם ועדיף לירות טילים D:
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אתם מפספסים תמטרה, היחס יותר חשוב ממספר הפלסטינים שמתיםבשיטה הזאת מבול לא תיכנס לטבלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.