פורסם 2009 בינואר 216 שנים שלום לכולם .אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן .בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק .אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף .השאלה שלי זה מה צריך להחליף ?את הבית שלו ?או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ?תודה מראש.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר כן סטארטר פשוט השם ברח לי מהראש . בטוח שזה מה שצריך ? כל סטארטר יתאים או שצריך לבדוק מה רשום עליו . ותודה .
פורסם 2009 בינואר 216 שנים זה סטארטר סטנדרתי - מנורת פלוריסנט בודד (כפולה)...כל חנות חומרי בניין/חשמל הן הבחירה הטובה (הום דיפוט, ACE הן קצת יותר יקרות)
פורסם 2009 בינואר 216 שנים וודא גם כי בתחילת הפלורסנט(אזור החיבורים)אין צבע כהה , לרוב חום כזהכי במידה וכן זה יכול להיות דווקא הפלורסנט
פורסם 2009 בינואר 216 שנים הבעיה או בנורה עצמה או בסטרטר כמו שאמרו למעלה.כשאתה הולך לרכוש סטארטר/נורה אז תברר מה מותקן אצלך :פלורסנט ארוך 38W ,קצר 18W (יש הבדל גם בסטארטרים)כמו כן תשים לב גם שאין לך צ'וק אלקטרוני ,אם יש לך -באסה. תקנה גוף חדש !!!
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר תודה רבה לכם .יום ראשון אני יקנה את זה .מחר אני יבדוק איזה סטרטר צריך .neogod מה זה צ"וק ?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תפתח את הגוף ותראה מין מלבן כזה שאליו מתחברים כל החוטים , זה צ'וק!עכשיו, אם יש לך סטארטר אז להחליף את הצוק הרגיל זאת לא בעיה! אם אין לך סטארטר להחליף צ'וק דיגיטאלי קצת יותר מסובך!
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר מה זאת אומרת קצת מסובך ?הבנתי על איזה מלבן אתה מדבר .במקרה הכי גרוע אני יחליף את כל הבית (של הפלורוסנט) .
פורסם 2009 בינואר 316 שנים קודם תברר איזה גוף יש לך ואיזה נורות יש בו.........לא תמיד כדאי להחליף ישר את כל הגוף!!
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תפסיקו לזרוק שטויות לאוויר !יש סדר לפתרון הבעיה - והדבר הראשון זה החלפת סטארטר שעולה כמה שקלים
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר שוב תודה.היום אני יפרק אתה המנורה ויבדוק איזה סטרטר יש לה , ואחרי זה אני יעשה סיבוב בACE .שוב תודה לכולם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.