פורסם 2009 בינואר 216 שנים אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד.התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותריש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותואני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודההכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
פורסם 2009 בינואר 216 שנים כתבת שברצונך רק מחנות TMS, אך אם בכל זאת תוכל לקנות מחנות אחרת, הזמנתי בדיוק היום את Philips 240PW9EB מחנות IQPC,שתמחרה אותו בצורה מושכת מאוד ==> 2892 ש"ח. ;Dובכל מקרה, לא כתבת מה גודל המסך שתרצה ומה השימושים שלך.אני משער על-פי כרטיס המסך והתקציב, שאתה מעוניין ב-24 אינץ איכותי למשחקים?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר כתבת שברצונך רק מחנות TMS, אך אם בכל זאת תוכל לקנות מחנות אחרת, הזמנתי בדיוק היום את Philips 240PW9EB מחנות IQPC,שתמחרה אותו בצורה מושכת מאוד ==> 2892 ש"ח. ;Dובכל מקרה, לא כתבת מה גודל המסך שתרצה ומה השימושים שלך.אני משער על-פי כרטיס המסך והתקציב, שאתה מעוניין ב-24 אינץ איכותי למשחקים?אכן,למשחקים ו24 אינץ.ואני לא מתפשר אני קונה אך ורק מ TMS בגלל שהחנות קרובה אלי,וגם בגלל שיש לי עבר מצויין איתם
פורסם 2009 בינואר 216 שנים שאלת אותם אם הם יכולים להביא לך את הדגם הספציפי? לפעמים חנויות כן מסוגלות להביא משהו שלא בקטלוג שלהן.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים bastard007, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת של הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.