עבור לתוכן

המלצות לגמילה מעישון...

Featured Replies

פורסם

אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן.

אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף...

תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...

פורסם

פשוט תמשיך ככה, השבוע הראשון הכי קשה, ומתוכו ה48 השעות הראשונות הם הקשות ביותר, אחרי שבוע זה הולך ונהיה קל יותר אז אל תוותר :xyxthumbs:

*אני מדבר מנסיון אגב, הפסקתי לעשן אחרי 10+ שנות עישון כבד, הפסקתי בבת אחת בלי תרופות ובלי נעליים, רק כח רצון.

אני קרוב לשלוש שנים "נקי", ולא חושב אפילו לשניה אחת אי פעם לחזור לחרא הזה, איכות החיים שלי השתפרה פי 10 מאז שהפסקתי לעשן.

פורסם

מאז ה"סיגריה האחרונה" לא עישנת עוד סיגריות?[cleric]

מה שאני מתכוון הוא - מהרגע שהחלטת להפסיק, באמת הצלחת להפסיק, cold turkey, או שזה היה בהדרגה?

פורסם

כל הכבוד!

שום דבר לא יכול לעמוד בפני כוח הרצון!

פורסם

מאז ה"סיגריה האחרונה" לא עישנת עוד סיגריות?[cleric]

מה שאני מתכוון הוא - מהרגע שהחלטת להפסיק, באמת הצלחת להפסיק, cold turkey, או שזה היה בהדרגה?

לא רק שלא עישנתי עוד סיגריה, אפילו לא קורה לי ש"בא לי סיגריה", אני לא איזה פנאט שצועק על כולם מסביבי לא לעשן, אבל זה לא מושך אותי בגרוש, אם כבר זה רק דוחה, היום עישון נראה לי פשוט פאטתי ועלוב, אני די מרחם על העבדים שתלויים בזבל הזה ומשלים את עצמם שזה כיף ותורם להם במשהו.

ניסיתי כמה וכמה פעמים להפסיק "בהדרגה" , זה ממש לא עבד, תוך יומיים בדיוק חזרתי לעשן באותו קצב..

רק כשהחלטתי ברצינות להפסיק ועשיתי את זה במכה אחת זה עבד, זה לא היה קל אבל זה גם לא כל כך קשה כמו שעושים מזה, פשוט צריך להעסיק את עצמך הרבה ולזכור כל הזמן למה אתה עושה את זה - בריאות, כסף, איכות חיים.

במקרה שלי היה לי "זרז" די רציני להפסיק, אצל אמא שלי, שהייתה מעשנת כבדה כל חייה אובחן סרטן ריאות במצב מתקדם, אני וחברה שלי הפסקנו לעשן בבת אחת בשבילה ובשבילנו ..

פורסם

אחי אני אמליץ לך על דבר אחד

תמיד תיהיה בתעסוקה

קנה חבילות של מסטיקים, זה ממש ממש עוזר

ותחזיק את עצמך בשיניים

שתה קצת קולה, קפה, תתעסק בפה, אל תאפשר לעצמך יותר מדיי לעשן

זה מאוד קשה, אבל עם רצון זה לא קשה

אפילו להפסיק בבת אחת(כמו הבחור למעלה)

פורסם

פותח התראד - תדע לך שתכלס, זה ממש, אבל ממש כיף להפטר מהעול הזה שנקרא סיגריות.

הבגדים והבית שלי מריחים טוב, אני חוסך אלפי שקלים בשנה, אני לא פוגע בבריאות שלי, ואני לא צריך לגרור את עצמי החוצה בקור כמו המסכנים בעבודה שלי שיוצאים לקור המקפיא 10 פעמים בשעה רק כדי לשאוף קצת פיח :D

פורסם

שיהיה לך בהצלחה....

פורסם

אני עם CLERIC. הפסקתי לעשן אחרי 6 שנים של עישון כבד (קופסא וחצי-שתיים ביום). פשוט באמצע הסיגריה קלטתי פתאום שאם אני לא

מפסיק עכשיו אני אתקע עם זה לכל החיים, זרקתי את הסיגריה ומאז לא עישנתי יותר. אני לא מרגיש שום דחף לסיגריות, יש לי הרבה יותר

כסף בכיס, אני לא מסריח מסיגריות כל שעות היממה, פשוט עולם אחר. אני רוצה לחדד נקודה שCLERIC הזכיר - תשתדל להגיע למצב שבו

סיגריות פשוט לא מושכות אותך יותר. אם תהיה במצב מלחמה עם עצמך כל הזמן אז ברגע חולשה אתה תישבר. המטרה היא שלא יהיה

בכלל דחף להילחם בו.

פורסם

דרוש מהחברים שלך להחטיף לך מכות אם הם יתפסו אותך מעשן.

פורסם

לא רק שלא עישנתי עוד סיגריה, אפילו לא קורה לי ש"בא לי סיגריה", אני לא איזה פנאט שצועק על כולם מסביבי לא לעשן, אבל זה לא מושך אותי בגרוש, אם כבר זה רק דוחה, היום עישון נראה לי פשוט פאטתי ועלוב, אני די מרחם על העבדים שתלויים בזבל הזה ומשלים את עצמם שזה כיף ותורם להם במשהו.

ניסיתי כמה וכמה פעמים להפסיק "בהדרגה" , זה ממש לא עבד, תוך יומיים בדיוק חזרתי לעשן באותו קצב..

רק כשהחלטתי ברצינות להפסיק ועשיתי את זה במכה אחת זה עבד, זה לא היה קל אבל זה גם לא כל כך קשה כמו שעושים מזה, פשוט צריך להעסיק את עצמך הרבה ולזכור כל הזמן למה אתה עושה את זה - בריאות, כסף, איכות חיים.

במקרה שלי היה לי "זרז" די רציני להפסיק, אצל אמא שלי, שהייתה מעשנת כבדה כל חייה אובחן סרטן ריאות במצב מתקדם, אני וחברה שלי הפסקנו לעשן בבת אחת בשבילה ובשבילנו ..

איך אתה מעסיק את עצמך? יש פעולות שאני עושה ואני פשוט רגיל לעשן בהם. אני לא מעשן בבית ואני יכול לשבת 12 שעות בלי לעשן. אבל שאני בחוץ אין מצב שאנלא מדליק סיגריה.

פורסם

כדורים- זייבן- לוקחים וממשיכים לעשן, תוך כמה ימים זה מתחיל להשפיע

עוזר מאוד בהתחלה 220 שקל לחודש כדורים עם מרשם רופא פלוס תופעות לוואי מגניבות של חוסר שינה ואפיפות של סטלה גרועה- גורם לסיגריות להסריח כמו שהם באמת.

ספר של אלן קאר להפסיק לעשן או משהו כזה גם נותן מוטיבציה

והכי חשוב אחרי השבוע הראשון לא להתפתות בשום מצב לסיגריה או לשכטה ולא משנה אם יש יום הולדת חגיגה נחמדת חברים לוחצים עבודה לוחצת מבחנים או כל דבר אחר, פשוט להכניס לראש שזה לא צריך יותר להפוך את הסיגריה למשהו שלילי ולא לפרס על התנהגות טובה.

פורסם

:hizuk:

אבא שלי עישן המון המון שנים (40 לערך) והפסיק עם הזייבן הזה, היום הוא לא סובל שאני מעשן לידו...

זה מאוד תלוי גם בך אבל...

פורסם

כמו שאמרו פה בהתחלה, פשוט להפסיק וקצת כח רצון. אחרי השבוע שבועיים הראשונים ה cravings נחלשים ואז יותר קל להתעלם מהם.

עישנתי כבד מאד 8 שנים, הפסקתי בבת אחת, אני נקי כבר 7+ שנים. היום לא מסוגל לעמוד ליד מישהו אחרי שהוא עישן בגלל הריח ולא מאמין איך פעם גם אני הייתי מסריח ככה.

אגב שני ההורים שלי עישנו 20+ שנה ופשוט הפסיקו יום בהיר אחד, הכל עניין של כח רצון.

פורסם

טיפ קטן לקנות הרבה מסטיקים ושיהיה משהו שיעסיק את היידים . שני הדברים האלה עוזרים במקרה שלרפלקס של הגוף לצורך של סיגריה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים