פורסם 2009 בינואר 216 שנים קלטתי אותך מתמטיקה 04 ? תקנה מיקודית של רכס או אנקורי (היחידות שהוציאו מיקודית חורף), השקעה חד פעמית של 55 ש"ח, ויש לך שם הכל. מבחנים מלאים כולל פתרונות מלאים, והסבר על כל החומר. השקעה משתלמת. בהצלחה !
פורסם 2009 בינואר 216 שנים למה לסבך למה, כשזו נגזרת שפשוט מאוד לזכור את התבנית שלה.באופן כללי אפשר למצוא נגזרת של פונקציה "קשה" גם בלי לגזור ישירות, אם מצליחים לבטא אותה באמצעות פונקציה "קלה".
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר http://www.siz.co.il/my.php?i=nmjoagnuydz2.bmpצריך קצת עזרה האם זה נכון?ואם מישהו יכול לשרטט לי את הטבלה של העלייה והירידה
פורסם 2009 בינואר 216 שנים לי יצא 16.תבדוק באיזה נקודות הנגזרת מתאפסת או לא מוגדרת ואז תבדוק תחומי עליה וירידה בין הנקודות לפי סימן הנגזרת.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים גם לי יצא a=16.מה שאתה צריך לעשות זה לגזור, להציב f'(4)=-0.75, לחלץ מזה את a.להציב את a שקיבלתי בנגזרת, למצוא נקודות קיצון ותחומי עליה וירידה (זה כבר ממש שטויות - להשוות נגזרת ל-0, למצוא נק' קיצון, לבדוק מינ' מקס' ותחומי עליה/ירידה).
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר ניסיתי למצוא נקודות קיצון ע"י השוואת הנגזרת ל-0 והצבת a=16 בנגזרת אבל אני לא מצליח למצוא את הנקודות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.