עבור לתוכן

משהוא יודע מה הסמל הזה?

Featured Replies

פורסם

הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!

פורסם

Very מוכר.....

מבוכים ודרקונים אולי ?

פורסם

נדמה לי בכלל מ Mortal Combat

פורסם

נדמה לי בכלל מ Mortal Combat

כן זה הסמל שיש על הגוף של הלוחם זה שמאפשר ללוחמים לעבור מימד בלה בלה בלה...

פורסם
  • מחבר

וואלה נכון... זה באמת מזכיר את Mortal combat.... אבל זה לא קשור לסרט... אני חושב שזה משהו אחר.. ואני לא יודע מה!! ??? ??? ???

פורסם

זה צ'אריזארד מפוקימון!!! ;D

פורסם

:lol: :lol: :lol:

:approve:

פורסם

"פיניקס" ?

פורסם

"פיניקס" ?

אם כבר התכוונת לפוניקס.

או יותר נכון "PHOENIX".

פיניקס זה הפסל המצרי הזה לא??

פורסם

לא, פיניקס זה ציפור האש שחוזרת לחיים כל פעם ואומרים את זה פיניקס

. במצרים זה ספינקס

פורסם

למרות שכותבים עם OE הוגים כI

פיניקס

פורסם

ספינקס ופיניקס הם לא אותו דבר :

1. פיניקס (נכתב phoenix נהגה פיניקס) עוף החול - שמו המצרי הוא בנו (bennu), כל 500 שנה בערך הוא בונה קן שר שיר שאמור להיות "יותר יפה ממה שהאוזן האנושית מסוגלת לקלוט" (כולה 5 תווים ::)) והשמש עולה ושורפת אותו, מהאפר שנשאר יוצאת תולעת שהופכת אח"כ לאותו פיניקס שנודד וקובר את האפר וחוזר חלילה כל 500 שנה - המצרים האמינו שמחזורי 500 השנה האלו קובעים האם הנילוס יהיה יבש או זורם (המצחיק הוא שהם לרוב צדקו) - המיתוס עבר לכל המדינות במזרח התיכון וגם ליוונים שהמציאו את השם פיניקס.

(הוא נראה כמו ציפור גדולה עם קולר מצחיק...)

2.(ולא דומה בכלל ל...) ספינקס - גם כן במקור מהמיתוסים המצרים נראה בהם כיצור בעל גוף של אריה וראש של חיה אחרת (שור/כלב/אדם) תפקידו לשמור על מקומות וידע חשוב. לעומת זאת במיתוסים היווניים - גוף של לביאה עם ראש של אישה (לעתים גם זוג שדים) שכל תפקידה בחיים זה לשאול שאלות מטרידות ולאכול אנשים - כמו למשל ב"אדיפוס" שם היא שואלת "מה מדבר בקול אחד אבל יש לו לפעמים ארבע רגלים לפעמים 2 רגלים ולפעמים 3 רגלים?" - מי שלא ענה נכון היא אכלה אותו... :'( (חבל דווקא יכלה להיות אחסן חיית מחמד - "אמא תראי מה הבאתי...")

הסמל הוא לא זה ולא זה - לי נראה יותר כמו דרקון - אבל מאוד מאוד מוכר...

פורסם

מה התשובה לחידה שלה?

פורסם

Thank you שולה... ;)

מה דעתך לגלות לנו מה הסמל?

התשוב אגב, היא בנאדם. כשהוא קטן הוא זוחל על 4, בוגר הולך על 2, וזקן נעזר במקל = 3...

פורסם

אחשלי, קרתי ומצאתי את הסרט באחת מסרטי הגלישה שיש לי.

זהו סמל של חברה המייצרת משקפות,משקפי סנובורד וכו' :)

100 אחוז נכון:)

עוד מעט אני אוסיף את שם החברה כשאני אזכר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים