פורסם 2003 ביולי 622 שנים נדמה לי בכלל מ Mortal Combatכן זה הסמל שיש על הגוף של הלוחם זה שמאפשר ללוחמים לעבור מימד בלה בלה בלה...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר וואלה נכון... זה באמת מזכיר את Mortal combat.... אבל זה לא קשור לסרט... אני חושב שזה משהו אחר.. ואני לא יודע מה!! ??? ??? ???
פורסם 2003 ביולי 722 שנים "פיניקס" ?אם כבר התכוונת לפוניקס.או יותר נכון "PHOENIX".פיניקס זה הפסל המצרי הזה לא??
פורסם 2003 ביולי 722 שנים לא, פיניקס זה ציפור האש שחוזרת לחיים כל פעם ואומרים את זה פיניקס. במצרים זה ספינקס
פורסם 2003 ביולי 722 שנים ספינקס ופיניקס הם לא אותו דבר : 1. פיניקס (נכתב phoenix נהגה פיניקס) עוף החול - שמו המצרי הוא בנו (bennu), כל 500 שנה בערך הוא בונה קן שר שיר שאמור להיות "יותר יפה ממה שהאוזן האנושית מסוגלת לקלוט" (כולה 5 תווים :) והשמש עולה ושורפת אותו, מהאפר שנשאר יוצאת תולעת שהופכת אח"כ לאותו פיניקס שנודד וקובר את האפר וחוזר חלילה כל 500 שנה - המצרים האמינו שמחזורי 500 השנה האלו קובעים האם הנילוס יהיה יבש או זורם (המצחיק הוא שהם לרוב צדקו) - המיתוס עבר לכל המדינות במזרח התיכון וגם ליוונים שהמציאו את השם פיניקס. (הוא נראה כמו ציפור גדולה עם קולר מצחיק...) 2.(ולא דומה בכלל ל...) ספינקס - גם כן במקור מהמיתוסים המצרים נראה בהם כיצור בעל גוף של אריה וראש של חיה אחרת (שור/כלב/אדם) תפקידו לשמור על מקומות וידע חשוב. לעומת זאת במיתוסים היווניים - גוף של לביאה עם ראש של אישה (לעתים גם זוג שדים) שכל תפקידה בחיים זה לשאול שאלות מטרידות ולאכול אנשים - כמו למשל ב"אדיפוס" שם היא שואלת "מה מדבר בקול אחד אבל יש לו לפעמים ארבע רגלים לפעמים 2 רגלים ולפעמים 3 רגלים?" - מי שלא ענה נכון היא אכלה אותו... :'( (חבל דווקא יכלה להיות אחסן חיית מחמד - "אמא תראי מה הבאתי...") הסמל הוא לא זה ולא זה - לי נראה יותר כמו דרקון - אבל מאוד מאוד מוכר...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים Thank you שולה... מה דעתך לגלות לנו מה הסמל? התשוב אגב, היא בנאדם. כשהוא קטן הוא זוחל על 4, בוגר הולך על 2, וזקן נעזר במקל = 3...
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אחשלי, קרתי ומצאתי את הסרט באחת מסרטי הגלישה שיש לי. זהו סמל של חברה המייצרת משקפות,משקפי סנובורד וכו' 100 אחוז נכון עוד מעט אני אוסיף את שם החברה כשאני אזכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.