פורסם 2009 בינואר 716 שנים תיכף ישימו פה עריפות ראשים והוצאות להורג וסרטי סנאף. מה קורה לכם אנשים ? אבל תודה שזה מעניין, זה גם לא פיקציה, יש כאלה דברים בעולם ואני אוהב לברר עליהם (ולחלוק איתכם אחר כך )
פורסם 2009 בינואר 816 שנים היה אחד שעבד אצלי במעבדה שהיה שם סרטי זוועה שאפילו גרמו לו להקיא, ופעם למישהו לאבד את ההכרה. הסיבה שהוא עשה את זה היתה "כדי שאני לא יהיה היחיד שידפק". ואתה יודע מה ? הוא צודק במספר מובנים : 1. אנחנו כחברה ישראלית מוכנים לעשות משהו כדי לא להיות היחידים שנדפקים. 2. הסרטים האלה דופקים אותך ! אתה לא תופש את עצמך חושב על זה יותר מידי ? איפה עובר הקו של המחשבה ? שאלת העיניין היא שאלה ערכית. אני לא מעוניין לצפות בסבל למען "בידור". יש דברים כאלה בעולם אבל אתה לא צריך לדחוף את האף אליהם. המרחק מבין "כולם יודעים על זה" ל"כולם מסכימים על זה" הוא קטן מאוד. עוד דבר : אתה חייב את המופע הגרפי רק בגלל שהמוח שלך לא מצליח לדמיין ולהסביר דבר שאתה יודע להסביר במילים. זה נקרא חוסר יכולת תיאורית. הנה משהו שהפך לתופעה של ממש בזכות אנשים כמוךוזו גם דוגמא נפלאה על איך אפשר לדבר על דברים כאלו בלי לפתוח THREAD שנושאו הוא "כנסו כנסו"... http://en.wikipedia.org/wiki/Goatse.cx
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אויי אני מכיר אתר בסיגנון (SHOW NO MERCY) ואני ממש לא אהבתי את מה שרואים שם, פה מדברים על סוג של חיים,טפיל, לא יודע מה איתך אבל לי טבע מאוד מעניין וזו הסיבה שלי ל"חקר" הזה, לשמוע על זה שמעתי ממספיק אנשים היו שם(דרום אמריקה) לראות את זה זה מעניין, אותי לפחות...מפה לסרטי סנאפ או SHOW NO MERCY יש מרחק...
פורסם 2009 בינואר 916 שנים הסיפור על השמיכת סקביאס..היה רלוונטי ללפני 30 שנה..היום שמיכה כזאת לא תעשה לך כלום חוץ מקצת גירודים
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים ממש שטויות מה שאתם מראים פה, וגם דברים מאוד ישנים ומוכרים (Goatse וכו').אם אתם ממש בקטע של EXTREME תראו את 1 guy 1 jar, או את swap.avi (אתם יכולים לקרוא ביקורת על הסרט באתר Something Awful), וגם את 3 guys 1 hammer ואגב-What has been seen, cannot be unseesמי שרוצה תקציר ל-3 guys 1 hammer-"He is repeatedly struck in the face with a hammer held inside a plastic bag. The murderers then poke out the victim's eyes with a screwdriver, and stab him with the screwdriver elsewhere. The victim is then repeatedly struck with the hammer to ensure he's dead."(וכן, זה הכל סרטונים)
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים ^^^^^^^רק שמעתי עליהם, אני לא יודע איפה רואים אותם, זה דווקא מסקרן, היה על זה מלא רעש...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים ^^^^^^^רק שמעתי עליהם, אני לא יודע איפה רואים אותם, זה דווקא מסקרן, היה על זה מלא רעש...תחפש בגוגל3 guys 1 hammer
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אווווייייי ווואאווויייי הרגע מצאתי את הבחור עם הצנצנת, זה נוראי, אבל הוא הביא את זה על עצמו (או בתוך עצמו) אפילו לא ראיתי את זה עד הסוף ואני לא מתכוון, זה גם לא ממש מה שדיברתי עליו, זה מה שהבחור קמה תגובות למעלה התכוון אליו אני חושב... את השני אני לא מוצא, אולי יש לו עוד שם (כמו עם הCUP ו)?JAR[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 01:13:32 לא משנה, זה כבר ממש חולני, זה רצח מצולם , פשוט לא יאומן...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אווווייייי ווואאווויייי הרגע מצאתי את הבחור עם הצנצנת, זה נוראי, אבל הוא הביא את זה על עצמו (או בתוך עצמו) אפילו לא ראיתי את זה עד הסוף ואני לא מתכוון, זה גם לא ממש מה שדיברתי עליו, זה מה שהבחור קמה תגובות למעלה התכוון אליו אני חושב... את השני אני לא מוצא, אולי יש לו עוד שם (כמו עם הCUP ו)?JAR[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 01:13:32 לא משנה, זה כבר ממש חולני, זה רצח מצולם , פשוט לא יאומן... pussy תראה גם את swap.avi, קצת פחות דם אבל נוזל (או מוצק?) אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.