עבור לתוכן

מה הדין לגבי שימוש בסמים קלים בצבא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

bluemail, באיזה מסיבות אתה מבקר שזה מחולק בחינם? :nixweiss:

פורסם

מי אמר שזה בחינם ? בדרך כלל מחלקת הסמים יודעת על מסיבות גדולות של סמים

פורסם
  • מחבר

כי למילה "מחלקים" יש זיקה לאין כסף, אחרת זה לא היה "לחלק" אלא למכור...

פורסם

אצלנו 2 חיילים (חייל וחיילת, בהפרש של כמה חודשים) נתפסו בבסיס עם גראס והם נכנסו לחודשיים +\-.

פורסם

זה לפי הנוהל . אבל זה בהתאם על מה נתפסת באותו רגע וע"י מי . רוב השוטרים מקלים על חייל שנתפס על ידם כשיש אצלו חומר מועט . אבל לא הייתי נמנה מלשחק בגורל . אם הייתי חייל ורואה שמחלקים סמים במסיבה מסויימת . הייתי יוצא משם . מתבצעים הרבה פשיטות על מסיבות סמים .

לא נכון בעליל, שוטרים מחפשים את הדברים האלה בנרות, אני לא יודע איפה אתה גר פה בתל אביב אבל אני לא מכיר חוק שאומר שמותר לגדל, יותר מזה

היה לי חבר שגידל ואפילו לא הלשינו עליו והוא נתפס (מי מגדל את זה בחלון???), שתיל קטן אחד ואתה לא יודע איזה בעיות הוא אכל...

בקשר לחיילים

מקבל כלא, בהתאם לחומרת השימוש, נסיבות השימוש ותדירות השימוש

וגם איזה רישום פלילי ככה, במתנה.

קיצר, לא להתעסק עם סמים בצבא, זה פשוט לא שווה את זה.

מחזק מאוד מאוד מאוד, כאילו אם אתם ממש ממש חייבים אז כל כך בשושו שאפילו חברים שלכם לכיתה לא ידעו וגם אז זה סיכון של כלא צבאי לכמה חודשים...

פורסם

בטירונות שלי מישהו נתפס מעשןסמים ונשלח לחצי שנה בכלא.

איזה צעיר הייתי אז... לא הבנתי למה הוא מתנהג כל כך מוזר בלילות עד ששמעתי שהוא נתפס על סמים. :cool2:

פורסם

לא נעים...

מכיר מלא סיפרים כאלה...

פורסם

לא נכון בעליל, שוטרים מחפשים את הדברים האלה בנרות, אני לא יודע איפה אתה גר פה בתל אביב אבל אני לא מכיר חוק שאומר שמותר לגדל, יותר מזה

היה לי חבר שגידל ואפילו לא הלשינו עליו והוא נתפס (מי מגדל את זה בחלון???), שתיל קטן אחד ואתה לא יודע איזה בעיות הוא אכל...

רסמית בת"א אתה יכול לגדל בבית שתיל או שניים והמשטרה לא תעצור אותך . הכלל באופן כללי הוא . ככול שהעיר יותר גדולה יש למשטרה המקומית פחות עיניין עם המשתמשים הקלים . אחרת הם היו מפוצצים בניירת . הם מנסים לתפוס את הסוחרים והמבריחים . אלה עם כן תביא לי מקרה של עיירה שמקרה הפשיעה כולכך קטנים עד שהשוטרים פורצים למכוניות רק כדי שיהיה להם מה לעשות .

פורסם

וואלה אני לא יודע באיזה יקום מקביל התל אביב שלך, אבל אם יש לך שם מקום לעוד אחד אני עובר לידך...

מי שמגדל כבר מלבישים עליו אוטמטית סחר, לא משנה כמה הוא מגדל וישקלו לו את זה גם עם האדמה (בשביל הכיף)

אני חושב שאתה קצת חי בס"ק (סרט קשה...) , אני לא אגיד לך מה לעשות אבל אם אתה מגדל אז שאף אחד לא ידע לא ישמע ולא ידבר...

פורסם

רואים שלא פגשת 1שגידל קצת . אתה באמת חושב שת"א יבדקו כול תלונה שהם מקבלים ? למען האמת אתה יכול לעמוד ממול לתחנת המשטרה ולעשן סיגריית גראס 1. הם אפילו לא יתיחסו לזה .

פורסם

אתה יודע מה אומרים, Better safe than sorry אתה יכול להקשיב ואתה יכול לא, דמך בראשך בסך הכל...

פורסם

רוב האנשים שחוזרים כל כך מהר לפי מה שאני יודע נהיים משתפ"ים עם מצ"ח.

פורסם

אתה יודע מה אומרים, Better safe than sorry אתה יכול להקשיב ואתה יכול לא, דמך בראשך בסך הכל...

בגלל זה לא תראה 1 שמגדל גר בקומה 1 . וליתר ביטחון השיח לא נמצא במראית עין מהסלון . טיפ קטן אל תזמין שוטר לתוך הבית בלי צו בית משפט כשאתה יודע שהוא יכול לעצור אותך על דבר כזה קטן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים