עבור לתוכן

מה הדין לגבי שימוש בסמים קלים בצבא?

Featured Replies

פורסם

הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא?

אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...

פורסם

החבר שלך יצא נורא, אבל נורא בזול.

פורסם

תיק פלילי או לא זה בהחלטת השופט

אמנם המ"כ יצא בזול אבל זה לא מקרה נדיר .

אבל מן הסתם בד"כ יש ענישה חמורה בצבא על זה . יצא בזול אמרנו ?

פורסם

כאמור העונש לרוב זה באיזור החצי שנה כלא צבאי ותיק פלילי .

פורסם

בתור חוקר מצ"ח לשעבר (משוחרר מהחודש) החבר שלך יצא כל כך בזול שזה מצחיק

היו יכולים לזיין אותו בגדול

פורסם

הפסיקו עם העונש מוות על זה כבר? :silly:

משטרה אזרחית תפסה מישהו שהיה איתי בגדוד בזמנו, והצבא החליט "לשכוח" את המקרה <- זה באמת לצאת בזול

פורסם

אם הוא היה נתפס כשהוא היה במסגרת הצבא . או בכמות הגדולה משימוש אישי . היו פותחים לו תיק פלילי והיה תקוע חצי שנה בכלא . איפה ומי תפסו אותו ? רוב הסיכוי שהוא נתפס ע"י המשטרה הרגילה . ובגלל שהוא חייל הוא הועבר למשטרה צבאית . הרבה פעמים המשטרה הרגילה עושה פשיטות אצל 'ידועים' וחבר שלך היה שם במקרה .

פורסם

בזול אחו **** , עד כמה שאני יודע הם סופרים שימושים (שם מכוער לעישונים) ולפי זה הולך העונש, לא ראיתי אנשים

בכלא (כן כן אני גם ביליתי שם חודשיים ;) ) שיש להם משהו שרשור לסמים והם יושבים פחות משלושה חודשים וזה רק על עישונים (בלי להזכיר

את אלה שתופסים מעבירים או סוחרים (בעיקר בדואים)), קיצר יש לו או קשרים או שהוא יודע להתעסק עם שוטרים...

פורסם

אני יכול להתערב שהרבה חיילים נתפסו באזרחי מעשנים גראס . אבל לא הגיעו לידיעת הצבא בגלל שהמשטרה האזרחית לא עוצרת מעשנים שיש ברשותם כמות קטנה מכמות מסויימת . זה תלוי גם בסוג החומר כמובן . אם היה למשהו 2 סיגריות גראס המשטרה האזרחית לא תתיחס לזה . הרבה אנשים משתמשים בכמויות קטנות של זה כמו שהרבה אנשים שוטים קצת אלכוהול במסיבות חברתיות .

פורסם

אם משטרה אזרחית תופסת חייל בשירות סדיר על משהו כזה, די בטוח שהם יעבירו את התלונה למשטרה צבאית והם יזיינו אותו כנראה לעיל.

פורסם

אני יכול להתערב שהרבה חיילים נתפסו באזרחי מעשנים גראס . אבל לא הגיעו לידיעת הצבא בגלל שהמשטרה האזרחית לא עוצרת מעשנים שיש ברשותם כמות קטנה מכמות מסויימת . זה תלוי גם בסוג החומר כמובן . אם היה למשהו 2 סיגריות גראס המשטרה האזרחית לא תתיחס לזה . הרבה אנשים משתמשים בכמויות קטנות של זה כמו שהרבה אנשים שוטים קצת אלכוהול במסיבות חברתיות .

הרבה אנשים שוטים זה בטוח ;) , אבל אל תהיה כל כך בטוח שלא מעניין אותם ג'וני קטן, יש ויש, מאוד תלוי בשוטר שנפל עליך,

יש כאלה שמתיחסים לזה כאילו הם מצאו זהב ויש כאלה שלא איכפת להם גם אם יש עליך טולה...

פורסם

אני יודע שבת"א אתה יכול לגדל כמה שתילי גראס/מריחואנה בבית לשימוש אישי ולא יעצרו אותך (כמות סבירה 2 קטנים לא איזה 10 ). אבל שוטר וותיק לא יעצור אותך על שני סיגריות גראס .

פורסם

חייל שנתפס על ידי משטרה אזרחית על שימוש/אחזקה ומתברר שהוא חייל. המשטרה האזרחית מחוייבת לדווח למצ"ח ולהעביר את החייל לידיים שלהם

פורסם

מקבל כלא, בהתאם לחומרת השימוש, נסיבות השימוש ותדירות השימוש

וגם איזה רישום פלילי ככה, במתנה.

קיצר, לא להתעסק עם סמים בצבא, זה פשוט לא שווה את זה.

פורסם

חייל שנתפס על ידי משטרה אזרחית על שימוש/אחזקה ומתברר שהוא חייל. המשטרה האזרחית מחוייבת לדווח למצ"ח ולהעביר את החייל לידיים שלהם

זה לפי הנוהל . אבל זה בהתאם על מה נתפסת באותו רגע וע"י מי . רוב השוטרים מקלים על חייל שנתפס על ידם כשיש אצלו חומר מועט . אבל לא הייתי נמנה מלשחק בגורל . אם הייתי חייל ורואה שמחלקים סמים במסיבה מסויימת . הייתי יוצא משם . מתבצעים הרבה פשיטות על מסיבות סמים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים