פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני מקווה קודם כל שזה הפורום המתאים... אם לא אז אני מתצטער.טוב אז כך. תמיד נגיד אני מסתכל בעיתון או בחוברת של הכרטיסי אשראי שמגיעים איזה פעם בחודש על המחשבים שיש שם ועל המפרט שלהם ואני תמיד נתקל באיזה משהו כתוב נגיד סתם דוגמא "כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 64 MB DDR (לא משולב)" עכשיו מה זה הלא משלוב הזה?!! ???
פורסם 2003 ביולי 622 שנים כרטיס משולב זאת אומרת שהוא מובנה על הלוח הוא בא כבר עם הלוח הכרטיס.אי אפשר להוציא אותו מהלוח, אבל אפשר לשים אחד אחר במקומו.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אתה כל כך טיפש שאתה לא מבין מה זה אומר? למה אתה מקלל? אז הבן אדם לא הבין.... :
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר כן למען האמת זה די נכון...לא כדאי לקנות את מה שיש שם. היתרון היחיד שם שזה די זול חוץ מזה כלום!!!
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אני מתאר שזה מפרט של אייבורי, הם אוהבים לדחוף פרטים לא רלוונטים.בד"כ הדברים האלו לא ממש זולים אלא פשוט מה שאתה מקבל זול:ספק ומארז עלום שם, עכבר+מקלדת של GOSHUKO ולוח עם עם כרטיס מסך (עלוב) וקול (עלוב) O\B
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הכי קורע זה ערוץ הקניות.."גבירותי ורבותי ! כרטיס מסך משוכלל 3D !! בעל 64 זכרון תוצרת סין!, וכשאנו אומרים סין אנו מתכוונים איכות ! + זכיון של ווינדואוס XP הום "במבצע" של 495 ש"... " רק 10000 ש"ח מחיר רגיל, ו 3500 למי שקונה עד חצות...."שונא כאלה ..
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני לכדתי 3 סרטונים מתוך ערוץ הקניות ופתחתי על זה דיון פעם. באחד מהם מוכרים מחשב AMD עם מדבקה של INTEL עליו. אם מישהו יתן לי שרת טוב אולי אני אפרסם
פורסם 2003 ביולי 822 שנים חחחגם אני ראיתי את זה!ערוץ הקניות... אחחחחחהיה לי חבר שאבא שלו היה בעל חנותוהוא אמר לי שהם מרווחים על כל מחשב 500 שקל.אבל בערוץ הקניות........הם ככה בשנייה עושים לך הנחה של 5000 שקל!LOLזה כזה מצחיק שזה עצוב
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר הכי קורע זה ערוץ הקניות.. "גבירותי ורבותי ! כרטיס מסך משוכלל 3D !! בעל 64 זכרון תוצרת סין!, וכשאנו אומרים סין אנו מתכוונים איכות ! + זכיון של ווינדואוס XP הום "במבצע" של 495 ש"... " רק 10000 ש"ח מחיר רגיל, ו 3500 למי שקונה עד חצות...." שונא כאלה .. LOL :lol: :lol: :lol: זה כזה מצחיק שזה באמת עצוב כמו נאמר לפני הם כזה אומרים: כן רבותיי ורבותיי יש לכם פה מערכת משחק מדהימה שימו לב בוא נסתכל על המפרט... (ואז כשהם מגיעים לכרטיס מסך) ויש לנו כאן כרטיס מסך מתקדם תלת מימדי רבותיי ורבותיי 3D עם 64 MB זכרון... זה קורע מצחוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.