עבור לתוכן

המלצה למסך 20'' עד 900(רצוי)/1000(ריאלי) ש"ח למחשב עם Gforce4...

Featured Replies

פורסם

הי..

ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה.

יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש.

אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן.

19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''.

השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ).

משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך.

מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw, samsung 2053bw, samsung t200, samsung t190p.

אולי לא חפרתי מספיק, אשמח לעוד הצעות.

הערות - ממה שקראתי ה- 2043bw הכי מומלץ, אבל ראיתי אותו בחנות והוא נראה ממש לא יציב. הבית שלי נוטה לרעוד (אל תשאלו..) ואני מפחד למצוא אותו מרוסק יום אחד. יש גם חתול שמסתובב על השולחן שבטח לא מוסיף.

יש לי פחד שמסך חדש עם רזולוציה גבוהה לא יסתדר עם ה-gforce. כאמור מסמכים זה השימוש המרכזי ואם גודל הטקסט או החדות יפגמו, זו תהיה בעיה רצינית. מסך כזה יכול בכלל לעבוד עם כרטיס מסך כל כך ישן?

טוב נראה לי שחפרתי לכם מספיק, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק, בקשה לעונים בתקווה שזו לא חוצפה -

אם אתם ממליצים על דגם, בבקשה הסבר קצר למה הוא עדיף על האלטרנטיבות.

בנוסף, מאיפה תמליצו לקנות את המסך הנבחר - מאייבורי יש לי טראומה רק מתגובות, מ-KSP יש לי טראומה אישית מהיחס...

תודה!

פורסם

אני לא חושב שיש טעם ללכת על "20 במקרה שלך, מכיוון שההבדל בגודל (יחסית למסך "19 לא רחב) הוא קטן למדי. אני חושב שה-943BM של סמסונג יכול להיות אופציה טובה, מכיוון שיש לו ארגונומיה משוכללת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים