פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך.האם יש אפשרות כזו ?ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר מה הכוונה לכ.מסך ? לכניסה של video של המסך ? מה שרשום s-video משהו כזה?ואיזה כבל צריך ? ולאיפה הוא מתחבר בטלווזיה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אם אין לך S-VIDEO בטלויזיה אתה יכול לקנות מתאם מ SVIDEO לקומפוזיט (החיבור הצהוב, "בננה") שבטוח ישלך.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר לא הבנתי כלוםצריך גם כרטיס טלווזיה ? אין לי כ.טלווזיה יש לי רק s-video ליד המסך ובטלווזיה רק בננות
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אם אין לך S-VIDEO בטלויזיה אתה יכול לקנות מתאם מ SVIDEO לקומפוזיט (החיבור הצהוב, "בננה") שבטוח ישלך.תוקן, הכוונה לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה.יש מתאם פלסטיק קטן שמתחבר ל SVIDEO בכרטיס מסך ומוציא ממנו נקבה של RCA (בננה), לשם אתה כבר יכול לחבר כבל זכר זכר רגיל.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אוקיי אז עם למסך טלווזיה שלי אין יציאת s-video אני קונה כבל שנקרא איך ? כבל מתאם לטלווזיה עם s-video ובצד השני בננה זהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.