פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0מועבר לפורום מסכי מחשב.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים סליחה שאני עונה קצת באיחור, לי יש מסך של נק 72VM וגם היתה לו בדיוק את הבעייה הזאת! עכשיו אני קולט שזה כנראה בעייה סדרתית במסכים האלהאבל אצלי הבעייה פשוט נעלמה פתאום, אז לא לקחתי לתיקון אפילו שהאחריות בדיוק כמעט נגמרה. (עכשיו כבר נגמרה, אבל אין את הבעייה)תבדוק אם עוד יש לך אחריות כי היא ל3 שניםבכל מקרה הבעייה לא קשורה לדריוורים ולמחשב בכלל. גם לא לחיבורים.זה פשוט בעייה במגעים של הכפתורים. תביא למסך מכות וזה מרגיע אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.