פורסם 2003 ביולי 522 שנים http://secureit.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9 למרות שיש שם איזה כמה Topics שאני מתכוון להבריז מהם Sylabus:Scanning (2 Hrs) NMAP, SuperScan, Scanline, others. Enumeration (0.5 Hrs) OS Stack enumeration, Banner Grabbing Trojan Horses, Virii and AV avoidance (1.5 Hr) BO2K, Netbus Hacking windows 2000 (3 hrs) Common Vectors and countermeasures Hacking IIS (3 Hrs) IIS 4.0 / 5.0 Unicode Exploits and Buffer Overruns ARP Spoofing (2 Hrs) In a switched and non switched network Traffic relaying (2 Hrs) Bouncing attacks from other machines. Covering your Tracks (0.5 Hrs) Evading IDS and altering event logs. Introduction to SNORT (2.5 Hours) - Getting to know Snort Introduction to HoneyD (1.5 Hours) - Getting to know HoneyD (Linux)
פורסם 2003 ביולי 522 שנים ורושמים אותך במשטרה אם אתה הולך לקורס כזה ושמים עליך שבע עיניים (לפחות ככה זה בארה"ב)
פורסם 2003 ביולי 622 שנים און שהCIA מעסיק אותך....כן אהה , רק בגלל שלמדת כמה דברים..ישר אתה חושב על CATCH ME IF U CAN...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים הקורס הזה הוא טיפשי למדי - כל השיעורים הם על תוכנות מיינסטרים בהאקינג וכל אירגון גדול יכול למנוע התקפות מהם.הקר אמיתי עושה את התוכנות שלו לבד ובטוח שלא מלמד אחרים את הסודות שלו.אל תלכו ללמוד את זה - זה טיפשות לבזבז כסף על זה.תעשו את התוכנות שלכם לבד - למדו על בשרכם - מפורומים של האקינג וכ"ו
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר תעשו את התוכנות שלכם לבד - למדו על בשרכם - מפורומים של האקינג וכ"ו יש לך כמה כאלה במקרה לתת לי ?
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר לא באמת התכוונתי שייתן לי כאלה, אני נמצא מספיק זמן בפורום בשביל לדעת את זה, ומכאן בא הסמייליעם הקריצה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.