עבור לתוכן

צה"ל חברת בת של מרצ , העבודה , ומפלגות ערביות .

Featured Replies

פורסם

צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני.

אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני.

אבל מה ?

אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ".

צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ...

חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בעצם הצגה של פעולה ואין בה כלום מעבר .

אם הייתי ראש ממשלה הייתי עושה כמה דברים :

1. מפסיק את הצילומים של הרשתות הזרות

2. צנזורה בתקשורת מפסיק תמונות של הרוגים ובכי אצלינו ומבקר כל חומר שיוצא לתקשורת בארץ ולעולם .

3. זורק פצצות על עזה מיישר את האדמה מאיפה שיורים מיישר את האדמה ילדים , נשים , גברים מי שמשתף פעולה עם החמאס מות יומת .

4. אחרי שאני מיישר את האדמה אני מכניס כוחות חי"ר

5 . מפסיק את ההצגה הצבועה של הדמוקרטיה

6. מחליף 119 חברי כנסת ושם אנשים שאוהבים את המדינה ולא את הכסף של המדינה

7. מכניס חוק בכנסת כל שטח שיכבש לא יוחזר !

8.נותן אולטימטום לעבריי ישראל אם אתם פה אתם חייבים להישבע אמונים למדינת ישראל ולשיר את התקווה אם לא לגרש אותם לירדן ומצרים .

9 . הופך את צה"ל לחבורה של לוחמים אמיצים כמו במלחמת כיפור וששת הימים , מעלה את הרמה של הקצינים והנגדים בצה"ל ומשקיע בתעשיה צבאית

10 . זורק בוגדים מבית ללא משפט

11 . זורק עבריינים של משפחות הפשע לכלא בלי משפט

12 . ערבים שלא ישבעו אמונים למדינת ישראל ולצה"ל ולא ישירו את התקווה לא תהיה להם זכות להיות חברי כנסת ולא יהיו פה

13 . עושה סדר בבתי המשפט מחליף את כולם

14 . עושה רפורמה במשטרת ישראל וזורק את כל הקצינים והנגדים הביתה ומביא איכות גבוהה יותר .

בקיצור ?

רק ליברמן !

פורסם

ממש לא לעניין וקטנוני !!!

פורסם

כ"כ הרבה גזענות והתלהמות בפוסט אחד קצר.

למה זה טוב ?

(שאלה רטורית, במידה ולא הובן)

פורסם

^^^^ :xyxthumbs:

בנוסף לגבי השאלה אני אחזיר תשובה קטנונית כמעה:

אני חושב שבישראל בכלל גיבורים על חלשים. זקנים שיוצאים עם כלבם מקבלים 600 שקל קנס עד זה שהכלבים חירבנו, ואילו מפעלים שמזהמים את האויר עם חומרים מסרטנים לא משלמים כלום. ראית פעם מישהו עשיר מקבל דו"ח על מהירות ?

קל וחומר כך גם לגבי מלחמה.

פורסם

חיסול ממוקד המצאה של "אשכנזים"?

צה"ל חזק על חלשים?

אם אני הייתי ראש ממשלה בלה בלה בלה!

אם אתה כזה גיבור גדול מה אתה יושב בבית מול מקלדת מחלק ציונים! :kopfpatsch:

חוץ מזה אתה נשמע גזען

פורסם
  • מחבר

אני נשמע יהודי לא גזען ! אל תפחד להיות יהודי .

פורסם

שים עלינו מלך כשאר העמים (או הפאשיסטים מביניהם) !

פורסם

ELDAN RENT A CAR - המשתמש האחרון שהתבטא בצורה גזענית כזו לא מזמן - הורחק לצמיתות מהפורום.

ראה זאת כאזהרה האחרונה שלך לפני שאתה מורחק מכאן.

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים