עבור לתוכן

האם סביר ש DELL 2408WFP יוזל בחודשים הקרובים?

Featured Replies

פורסם

חשוב לי...

פורסם

לדעתי, היות שיש ביקוש גבוה (כך שלא מצטברים מלאים בארץ), תלוי בעיקר בשער הדולר ובמחירו בחו"ל.

אישית, לא הייתי בונה על זה.

פורסם

בעבודה קניתי לפני כשנה שלוש מסכים שכאלה (טוב נו, אז היה 2407), המחיר בזמנו היה יקר בכ-350 שקלים. אם זאת נחשבת בעיניך הוזלה כדאית לטווח של שנה אז תחכה.

פורסם

לא רק שהמסך לא יוזל, הדולר סביר שיעלה, הגרסה A01 לכשתגיע בשנה הבאה אחרי כל העולם לישראל תעלה עוד יותר ואיך אומרים ?

לא נעים.

פורסם
  • מחבר

כל הבעסה :silly:

פורסם

לא רק שסביר שהמחיר שלו יעלה שנה הבאה, גם סביר שיפול טיל על המפעל של DELL שמייצר מסכים אלו ושיפול עוד טיל על היבואנים בארץ. בנוסף בשנה הבאה גם צפוייה עלייה ניכרת בבילגון של שולחנות העבודה על ידי המשתמשים מה שלא יתן הרבה מקום למסכי 24 אינטש... בנוסף צפוייה האטה בביצועים של כרטיסי המסך עקב גל קור שצפוי ב2009....

אנשים תהיו רציניים, אף אחד לא יודע מה בדיוק הולך להיות (חוץ מאנשי מכירות ובעלי אינטרסים שונים שיגידו מה שטוב להם באותו רגע).

המחיר של הDELL הנ"ל גבוה בצורה יחסית כי בתחום הזה אין תחרות גדולה וזה מוקצן פי כמה בארץ שלנו. כל עוד לא יכנס מתחרה פופולארי שמעוניין בנתח השוק הזה (ולא למשל בהאדרת השם והמוניטיין שלו) המחיר לא יירד משמעותית. 100 שקל פה או 200 שקל שם זה לא רציני בסכומים האלו. אם יש מישהו שיכול לחזות שב2009 לא יכנס מתחרה עם המאפיינים הנל אז כל הכבוד לו. היצרנים יודעים שהשוק הוא למעשה קטן בתחום הזה ומפחדים "לטבול את הרגלים שלהם" וחבל (כלומר רע לנו, אבל אני מבין אותם לחלוטין מבחינה עסקית). מעדיפים למתג מוצרים אלו לתחום העסקי יותר שמוכן גם לשלם יותר באופן ממוצע. אני אומר שדי קשה לדעת מה יקרה וכרגע נראה שהשוק הזה קופא על השמרים שלו.

קל לראות את הביקוש הנמוך בשוק הזה אפילו כאן. יצא מסך פיליפס H-IPS ב 2900 ש"ח ואף אחד לא רץ לקנות אותו בעינים עצומות (ז"א ללא ביקורת מקיפה) ולהתלהב ממנו כאן בפורום. לעומת מסך 24 של אותה חברה עם פאנל TN בחצי מחיר שאנשים כן קנו בעיניים עצומותללא שום ביקורת מקיפה.

רואים שאנשים מעדיפים מחיר על איכות וזה אומר - שאין באמת ביקושים של איכות אלא זה יותר משהו שכולם רוצים על הדרך ובודדים מוכנים לשלם הרבה יותר בשביל הבדלי האיכות בין הפאנלים השונים (בימיינו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים