עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הבקר הבא ל - 7 מאווררים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות מארז CM-690 ולשים בו בין 6-7 מאווררים לפי הסדר הבא (כולם 120 ממ)

2 בקידמת המארז להכנסת אוויר

1 בתחתית המארז להכנסת אוויר

1 בדלת המארז להכנסת אוויר על כרטיס המסך

1 בגג המארז להוצאת אוויר (לא בחור שנמצא מול המאוורר שמכניס מלמטה בכדי לא ליצור קיר אוויר)

1 באחורי המארז

1 בדלת המארז להכנסת אוויר על המאוורר (אולי).

בכל אופן זה מסתכם בכ- 7 מאווררים. יש לי 2 שאלות:

1) אם אני קונה מאווררים של SCYTHE זה משנה אם אני קונה את הדגם של 1200RPM או של 2000RPM מבחינת הרעש (בהנחה שיש לי בקר מאווררים, האם המאווררים של ה 2000 יהיו יותר רועשים כשאוריד אותם ל 1200 מאשר המאווררים המוגדרים מהמפעל לפעול ל 1200?

2) מה דעתכם על הבקר הבא, הוא בקר ל - 7 מאווררים, מציג 3 טמפ' (מעבד,מערכת,והארדיסקים) כולל RPM וכו' (אפילו כולל שעה, ראיתי שחלק התלוננו על זה שהבקר לא מציג שעה אבל לי לא מפריע השטות הזאת, יש לי שעון על היד..). בכל אופן הנה הקישור:

http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=52&pPath=368&productID=368

אבקש את דעותיכם.

תודה.

פורסם

המאוררים שבאים עם המארז לדעתי מספיקים מאד .

תיקח איזה משהוא ל 4 מאוררים ויספק אותך.

במחיר של הבקר + 4 מאוררים של SCYTHE תוכל לקנות CM 690 או הרבה מארזים טובים אחרים .

פורסם

תחסוך את הקנייה המרובה..ופשוט תקנה מאוורר תעשייתי..

הרעיון לדחוף כל כך הרבה מאווררים זה לא ראלי..הן מבחינת מחיר..והן מחינת שקט ופרקטיות יום יומית..

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה.

נראה לי שמה שאני אעשה זה אשתמש רק ב 4 מאווררים - 1 קדימה 1 למטה 1 אחורה 1 למעלה.

ל 4 מאווררים מומלץ/צריך בכלל בקר?

פורסם

אין צורך בבקר מובנה...אם אתה קונה מאווררים שקטים יחסית..או מחפש בלילה MAX שקט..

פורסם

יש לי את הבקר ששאלת עליו, ואני ממש לא מתלהב ממנו, אפילו שוקל לקנות אחד חדש.

אני עם ה CM690 ושולט עם הבקר על 7 מתוך 8 המאווררים שיש לי במארז.

בעניין הטמפ' - אי אפשר לסמוך על הטמפ' שנותנים הבקרים האלה, כי היא מסתמכת על חיישן שאתה ממקם לייד המעבד. סביר להניח שאף פעם לא תקבל את אותן הטמפ' בבקר ובתוכנות בדיקה במחשב.

לי אישית יש בעיה מאוד רצינית עם הבקר הזה, כי יש לו מין הזעקה כשיש לו כשל בחיבור עם אחד המאווררים,

אז הוא התחיל להשתגע והחליט שיש בעיות עם כל המאווררים (כל אחד בתורו כמובן :smile1: ), ומצפצף ללא הפסקה :'( זו הסיבה שאני כנראה אחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע... חשבתי על זה... כדאי לי בכלל לקנות את ה CM690 ולהוסיף לו כלכך הרבה מאווררים? אני מעוניין להוסף את המאווררים של SCHYTHE עם יחס של 69CFM ל 24DB בגודל של 120 מ"מ. הבעיה היא שאני מעוניין להוסיף 4 מאווררים כאלה ובסכום שיעלה לי לקנות 4 מאווררים כאלה אני יכול כבר לקנות את ה ANTEC 900 שבא עם מאווררים מפלצתיים BUILT IN. ..

פורסם

אתה הולך להשקיע 700 שקל על מאוורים ועוד 200 על בקר ? =/

תקנה מזגן גם יקרר תחדר וגם תמארז חח

פורסם
  • מחבר

המארז CM690 כשלעצמו עולה 343 שקל.

כל מאוורר של SCYTHE עולה בארץ 60 שקל.

מארז של ANTEC 900 עולה 600 שקל...

תעשה את החשבון לבד אם אני קונה בקר ב 200 ועוד 4 מאווררים של SCYTHE... בנוסף ל CM690

פורסם

זה יותר מדי מאווררים Oס

אני אצלי מצאתי שהמארז הכי קריר שהמאוורר הקדמי מכניס אוויר, 2 למעלה מוציאים, אחורי מוציא, וזה שמכוון על המעבד מכניס (אופציונלי, לא כזה הבדל רציני)

המאוורר התחתון לא מצאתי ככזה מועיל וגם המאוורר שמכוון על הכ.מסך, שניהם לא גרמו להבדל ואף גרעו

אני משתמש במאווררים של scythe נראה לי kaze jiyuni או משו כזה (החדשים שמגיעים ל100CFM בערך) והם אחלה, לא מרעישים מדי וגם אם כן אני מוריד את המהירות ל1200סל"ד ובקושי שומעים משו , יש לי kama-kaze של scythe גם כן, אחלה בקר, והייתי ממליץ לך עליו, כי הוא נותן 4 חיבורים למאווררים ובתכלס אתה סביר להניח לא הולך לשנות את המהירות של הקדמי והאחורי במארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים