פורסם 2003 ביולי 522 שנים הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אתה לא צריך RESTOR POINT בשביל זה? ??? אם כן אז אין לי אני לא מאמין בדברים האלו כי אני מפרמט כל שבוע ;D
פורסם 2003 ביולי 522 שנים system restore לא משחר ספריות שמחקתהוא שומר ומשחזר רק את הרגיסטרי וקבצי מערכת הפעלה חשובים
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר OK עד כאן (!!!) עכשיו נעלבתי, מה אתה אומר HOLY שהמועדפים שלי לא חשובים? :-[ נפגעתי עד עמקי נישמתי ברצינות עכשיו אני מת לראות איזה סרט ואין לי תרגום, אפשר אתר או שניים טובים לתרגומים?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אם אתה רוצה תוכנה למצאת דברים שנמחקו אז נסה את GetDataBack. היא תוכנה שנוטה למצוא הכל חוץ ממה שאתה מחפש (my documents, favorites) אבל שווה נסיון
פורסם 2003 ביולי 522 שנים האם אתה מתכוון לכתוביות? אם כן נסה את האתר הזה: (צונזר ) ולחץ על הורדת קבצים. אם זה WARZ תגידו לי ואני אמחק. מתנצל מראש.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר איי אלוהים, זה מה שאני אוהב כאן אני שואל שאלה קטנה וזורקים לעברי 30 תשובות לא קשורות אבל מועילות במיוחד בכל מקרה תודה לשלותכם, ולי צפייה מהנה! ;D, אני מכיר את LIONHEART, לא ידעתי שיש שם כתוביות ???, טוב THNX ANYHOW
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אני ידע ש emule זה לא חוקי. מה ששאלתי זה אם מותר לי לפרסם את הכתובת רק למטרת כתוביות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.