עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניתי T220P - התרשמות ראשונית

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית:

קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת.

כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש.

ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה.

ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי.

ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוגבלות. הצבעים יפים וחדים, חווית הצפיה בסרטים גדולה בהרבה מאשר במסך הקודם - בעיקר בגלל הגודל.

הניגודיות גבוהה יחסית, השחור הוא די שחור. גם עוצמת המנורה גבוהה וצריך להפחית אותה אחרת כואב בעיניים.

[מה שמטיל בספק את כדאיות מלחמת הביצועים, אם בין כה היוזר לא משתמש במלוא העוצמה אלא מכוון לבערך באמצע]

אבל , הבעייה של המסך- לדעתי- היא הרזולוציה.

נדהמתי לראות את הפונטים הקטנים שהתקבלו. לאחר שינויי הגדרות מאסיביים בוינדוס הצלחתי להביא את הפונטים לגודל סביר. אבל אתרי אינטרנט- זה בעייה. צריך לעשות זום-אין בנפרד לכל אתר, כל אתר מתנהג אחרת, וחוות הגלישה נפגמת. אפשר לראות את הפונט , אבל זה מאמץ את העיניים - שלי לפחות.

שנוי לרזולוצית 1600X1200 הניב שיפור בנושא על חשבון חדות התמונה. גיליתי להפתעתי שטקסט חד מדי יכול להפריע קצת בקריאה ויש יתרון מסוים לרזולוציה זאת בקריאת טקסטים, אבל זו התרשמות אישית ויש שדווקא טקסט "מרוכך" ולא חד מדי יפריע להם.

דברים נוספים: שינוי לרזולצ' 1600X1200 לא מניב הודעת מסך מרגיזה כפי שראיתי שכותבים.

כניסות: מגיע עם כניסות USB ,[למה?] ועוד כמה כניסות. ראו מפרט.

עיצוב: יפה.

אפשרויות כיוונון: עלובות. רק שינוי זווית למעלה-למטה.

מנורת האון/אוף דולקת באור אדמדם וחלש. לא מפריע.

משחקים? לא שיחקתי. מה שכן בגוגל ארץ' הביצועים ירדו, כנראה כרטיס המסך שלי לא סוחב. [אגב, נראה כי באופן כללי ביצועי המחשב ירדו קצת]

יש כמה תוכניות כיוונון הגדרות מוכנות, לטקסט , משחקים וכו'. יש שימצאו את זה שימושי.

כמו כן יתכן ויש שיכלולים נוספים שאני לא מודע אליהם, אפשרויות כיוונון כאלה ואחרות שיכלו לשפר את האיכות. לא התקנתי תוכנות או דרייברים.

לסיכום המסך עושה רושם של מסך איכותי, אבל אני מציע למתעניינים לראות את המסך בתצוגה לפני הקניה כדי להתרשם מעניין הרזולוציה- האם מפריע לכם או לא.

פורסם

זה די טיפשי לגרום למסך להיות ברזולוציה גדולה ממה שאמורה להיות. זה פיטום שלך מסך והנה התוצאות. לא יכולת להשקיע עוד טיפה ולקחת את ה-T240? או לקחת מסך 22" נורמלי?

פורסם

נדהמתי לראות את הפונטים הקטנים שהתקבלו. לאחר שינויי הגדרות מאסיביים בוינדוס הצלחתי להביא את הפונטים לגודל סביר. אבל אתרי אינטרנט- זה בעייה. צריך לעשות זום-אין בנפרד לכל אתר, כל אתר מתנהג אחרת, וחוות הגלישה נפגמת. אפשר לראות את הפונט , אבל זה מאמץ את העיניים - שלי לפחות.

לדעתי:

קודם כל תפעיל את המסך ברזולוציה הטבעית שלו, ובחיבור DVI. זו נקודת ההתחלה.

ב-XP יש לך שני מקומות לשנות: ב-Display Properties לך לטאב של ה-Appearance ושם ב-Font Size שים Extra Large Fonts, וכמו כן בטאב של ה-Settings לך ל-Advanced ושנה את ה-DPI Settings ל-120.

באינטרנט גיליתי ש-Firefox מטפל בנושא יותר טוב מאשר IE. אתה אכן צריך לעשות קונטרול פלוס (כלומר '=' Ctrl Shift ). כ"כ אפשר להגיד ל-IE להתעלם בהוראות גדלי הטקסט בדפים ולהשתמש בגדלים שלך דרך Internet Options ו-Accessibility ואז ignore font sizes on webpages.

מקווה שתפסיק להוציא לעצמך את העיניים :)

פורסם
  • מחבר

לדעתי:

קודם כל תפעיל את המסך ברזולוציה הטבעית שלו, ובחיבור DVI. זו נקודת ההתחלה.

ב-XP יש לך שני מקומות לשנות: ב-Display Properties לך לטאב של ה-Appearance ושם ב-Font Size שים Extra Large Fonts, וכמו כן בטאב של ה-Settings לך ל-Advanced ושנה את ה-DPI Settings ל-120.

באינטרנט גיליתי ש-Firefox מטפל בנושא יותר טוב מאשר IE. אתה אכן צריך לעשות קונטרול פלוס (כלומר '=' Ctrl Shift ). כ"כ אפשר להגיד ל-IE להתעלם בהוראות גדלי הטקסט בדפים ולהשתמש בגדלים שלך דרך Internet Options ו-Accessibility ואז ignore font sizes on webpages.

מקווה שתפסיק להוציא לעצמך את העיניים :)

אני מקווה שקראת את תגובתי במלואה.

פרטתי שם את ההבדל בין חווית הצפיה ברזולוציה טבעית [1900X1200 בערך] לבין 1600X900 - [כן, טעות שלי ממקודם.] כמו כן כתבתי ששיניתי כבר את הגדרות הגדלים בXP.

מה שכן נסיתי מס' דפדפנים חוץ מ IE7, כמו פיירפוקס ואופרה, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות, ובסופו של דבר בIE כל האתרים עובדים היטב לעומת דפדפנים אחרים. אבל בהחלט ניתן למצוא דפדפן פר אתר שיתן תוצאות משביעות רצון.

אה ולגבי ה DVI... קצת שיעורי בית עשיתי לפני הקנייה. זה בסדר..

פורסם

אני מקווה שקראת את תגובתי במלואה.

כמובן שקראתי. פרטתי לך בהשקעת יתר, כי לא רציתי להניח הנחות לגבי מה שידעת והצלחת לשנות ומה שלא.

אם לא עזר לך, אולי יעזור למישהו אחר.

גוגל זוכר! :)

פורסם

בנוגע לגודל הפונטים בדפדפן - אני ממליץ על התוסף NO SQUINT ל-FIREFOX. אפשר לקבוע בו ZOOM קבוע לכל האתרים ולא צריך להגדיר לכל אתר בנפרד.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2592

פורסם
  • מחבר

כמובן שקראתי. פרטתי לך בהשקעת יתר, כי לא רציתי להניח הנחות לגבי מה שידעת והצלחת לשנות ומה שלא.

אם לא עזר לך, אולי יעזור למישהו אחר.

גוגל זוכר! :)

תודה, גם אני כתבתי פוסט זה כדי לעזור למתעניינים פונטציאלים ... :)[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 15:20:33

בנוגע לגודל הפונטים בדפדפן - אני ממליץ על התוסף NO SQUINT ל-FIREFOX. אפשר לקבוע בו ZOOM קבוע לכל האתרים ולא צריך להגדיר לכל אתר בנפרד.

זה בהחלט משפר את המצב. תודה!

פורסם

ואו התוסף פשוט מעולה! תודה רבה לך אני כבר מחפש תוסף כזה הרבה זמן.

פורסם

ואו התוסף פשוט מעולה! תודה רבה לך אני כבר מחפש תוסף כזה הרבה זמן.

אני שמח שזה עזר לאנשים :)

פורסם

זה די טיפשי לגרום למסך להיות ברזולוציה גדולה ממה שאמורה להיות. זה פיטום שלך מסך והנה התוצאות. לא יכולת להשקיע עוד טיפה ולקחת את ה-T240? או לקחת מסך 22" נורמלי?

מהו מסך 22 נורמלי??

אולי ה-t220 ? (בלי p)

פורסם

לי יש את ה T220P ו HD4870 1GB והכל רץ חלק ויפה ... מסך ממש יפה העיצוב אהבתי מאד את הפס האדום ( זה כבר עניין של טעם )

בקשר לרזולוציות ... גם אני שחקתי עם זה ובדגורי לא מצאתי רזולוציה הכי מתאימה מה 1920X1200 שהיא הרזולוציה המומלצת ... בקשר לקריאת טקסט זה הכל עניין של הרגל ... לקח לי שבוע והתרגלתי ... בקשר לסרטים סרטי Full HD רואים באיכות מטורפת ... בקשר למשחקים זאת חוויה שונה לגמרי ממש אני שמח שקניתי את המסך הזה ולא מסך אחר ... מסך מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.