פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה...מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים.אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו.לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו.מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אם הפצע לא נסגר אני לא מבינה למה הוא מחכה, בוודאי שצריך לרוץ למיון.זה עלול להזדהם.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מה הוא בן 4? שיעשה מה שהוא רוצה. בסוף הוא יבין. או שחברה שלו תגרור אותו מהאוזן.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שמע אם הוא באמת מתנהג כמו בן 4 אז מה אתה לחוץ עליו? שיתמודד עם התוצאות (זיהום, כאבים, קשיים בתפקוד המוטורי), או שבאמת בסוף חברה שלו תגרור אותו (עם מנטליות כזו אני אתפלא אם יש לו) או שיהיה איזה זיהום רציני. תמסור לו שהוא גבר-גבר... :
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר האמת שהוא היה שיכור שהוא עשה את זה שכנעתי אותו ללכת למיון, למזלי.. (בעזרה של חברה שלו)
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים עוד פלוס לקיומן של נשים! (למרות כל המינוסים מה היינו עושים בלעדיהן? מתים מזיהומים?)
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אם לא היו נשים הוא לא היה מביא אגרוף לבירה ואז לא נפצע.אל תשכח שגם היינו נשארים בגן עדן
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר אוקיי, לא יכלתי לעמוד בפיתוי ושיניתי את הכותרת הראשית של התראד ;Dתמשיכו...דורי, זה אומר שבגיהנום יש מסיבות בירה נונסטופ עם חשפניות אדומות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.