עבור לתוכן

כמה שאלות על מנורת אולטרה סגול לחדר

Featured Replies

פורסם

ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול...

האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?

:jump:

פורסם

אמ...אם תמרח קרם הגנה על כל הגוף לא אמורה להיות בעיה

פורסם

רק לפני שבוע בערך, ראיתי פרק נחמד של Bizar ER (ערוץ 8 ) , והראו שם מקרה של עובדי מטבח תמימים, שהחליפו להם את המנורה (במכשיר ההוא שלוכד חרקים) במנורת UV בטעות.

התוצאות לא היו יפות ::)

פורסם

בעיקרון מנורת אולטרא סגול רגילה(זאת הסגולה) היא בסה"כ מנורת פלורוסנט צבועה בסגול..

מנורת UV היא מנורת שאתה לא אומר לראות את האור שלה , כי הוא מעל הטווח הנראה (משם המילה אולטרא סגול).

פורסם

אתה לא רואה את האור הסגול של השמש אבל אתה נפגע מהקרינה שלו... ::)

פורסם

נו ברור... בגלל זה מנורה סגולה זו סתם מנורה שצבועה בצבע סגול (אם לזאת הכוונה של פותח הת'רד)

פורסם

אפשר לראות UV..

פורסם

רק לפני שבוע בערך, ראיתי פרק נחמד של Bizar ER (ערוץ 8 ) , והראו שם מקרה של עובדי מטבח תמימים, שהחליפו להם את המנורה (במכשיר ההוא שלוכד חרקים) במנורת UV בטעות.

התוצאות לא היו יפות ::)

גם אני ראיתי את הפרק, במקרה שהם היו נחשפים למנורה במשך מס' חודשים היה יכול להתפתח גידול סרטני.

פורסם

סתם שאלה כמה אמור לעלות מנורת אולטרה פשוטה-"פלורסנט צבוע"?

פורסם

מנורת UV זה לא דבר בריא. כמה שפחות חשיפה לזה עדיף. אם אתה שם אותה (וגם לי היה פעם אז אני מבין אותך), תקפיד שאתה שם אותה כתוספת ושיש לה מתג הפעלה נפרד משלה, ככה שלא תהיה בשימוש כל הזמן, אלא רק שבא לך שהכוכבים ינצנצו :)

פורסם

אפשר לראות UV..

איך בדיוק? הצלחת לנפץ את הפיזיקה המודרנית ולהוכיח שאתה יכול לראות UV?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לראות UV אבל אפשר לראות מינרלים והרבה דברים לבנים זוהרים בחושך כשהמנורה דלוקה...

האם אותה מנורה שגורמת לדברים לזהור מסרטנת?גורמת לכאביי ראש? משזפת?(דוקא לא יזיק לי שיזוף חע)

פורסם

קרינת UV היא לא בריאה. אתה מנסה להתחמק מהתשובה למרות שקיבלת אותה כבר.

כן, אותה מנורה שגורמת לדברים לזהור מסרטנת, ללא שום ספק בכלל.

פורסם

יש איזושהי דרך לקבל את האפקט שמתקבל בעזרת נורת UV בדרך אחרת?

אני משתמש בנורת UV לצרכי עבודה כלשהם, והקטע הזה מטריד אותי באמת כבר הרבה זמן...

אז יש איזשהו תחליף?

פורסם

נייר צלופן :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים