עבור לתוכן

לתותחי הכושר שבפורום! איזה מכשיר ריצה טוב ב 3000 אפשר לקנות לבית?

Featured Replies

פורסם

היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית.

יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו'

פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות.

אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה!

תודה.

פורסם

השביל בפארק הקרוב לביתך.

פורסם

או החדר כושר הקרוב לביתך

רוב המכונות שתקנה בכזה סכום יהיו נחותות משמעותית מהמכונות במכונים

חוץ מזה שהסטטיסטיקה קובעת שרוב הסיכויים שזה יגמור בתור קולב

אבל אני חושב שבסוף ההצעה לשביל\מדרכה היא הכי טובה

פורסם

ת'אמת, המסילות בחדר הכושר אף על פי שהן מצויינות (מסילות של באיזור 500 דולר לאחת בד"כ) עובדות 24/7, ואיכות בלימת הזעזועים שלהן נעלמת מאוד מאוד מהר....

הכי טוב לצאת לרוץ באיזור מגוריך (לא בתוך העיר ולהשתדל לא על מדרכות בטון!) בקיץ ובחורף כשניתן, מסילה ב3000 לא תהיה "סוס עבודה" מקסימום היא תהיה חביבה, פשוט צא ותחקור קצת ותקנה מחברות מוכרות.

פורסם

או החדר כושר הקרוב לביתך

רוב המכונות שתקנה בכזה סכום יהיו נחותות משמעותית מהמכונות במכונים

חוץ מזה שהסטטיסטיקה קובעת שרוב הסיכויים שזה יגמור בתור קולב

אבל אני חושב שבסוף ההצעה לשביל\מדרכה היא הכי טובה

אלוהים ישמור, כמה שטויות רצות פה... זה כבר כל כך נמאס.

מאיפה המצאת את השטות הזאת שמכונה שתקנה תיהיה פחות טובה מזו שבמכון? למה מה ההבדל? במכונים היא עשויה מזהב?

יש לי מכונת ריצה בבית שעלתה לי בסך הכל 2200, אני רצה עליה כבר מעל 3 שנים,

לא התקלקלה לי אף לא פעם אחת. [ואני רצה עליה המון.]

אז בשביל מה סתם לרשום שטויות?

ההליכונים במכונים בדרך כלל יקרים כי הם מגיעים עם כל מיני דברים מיותרים כמו מסכים עם מלא כפתורים,

ובינינו, יותר כפתורים ויותר מולטימדיה לא יגרמו לך להוריד יותר, סתם לוקחים על זה כסף.

הליכון נורמלי בלי יותר מידי שטויות במסך יעשה את העבודה ולא יהיה יקר כל כך.

יש אנשים שיותר נוח להם לרוץ בבית או מול הטלוויזיה, אז מיותר לשכנע לצאת החוצה כי לא כולם אוהבים את זה.

ומי שיתמיד, זה לא יהפוך לקולר. [על ההליכון שלי אף פעם לא נתלתה אף לא חולצה אחת].

פורסם

טניה, הדבר הכי חשוב בהליכון זה בלימת הזעזועים שלו.

במסגרת שירותי הצבאי בבסיס הקודם היה לנו הליכנו Norditrac 9600 שעלו קרוב ל5000 דולר לאחד, כמו כן עברתי גם על מסילות של Precor וStartrac.

ההבדלים במסילות (במיוחד לאחר כמה שנים של עבודה) הם עצומים, גם באמינות וגם בנוחות (שלא לדבר שמסילות יקרות בד"כ יותר רחבות וארוכות והמנועים שלהם יותר שקטים).

בכל מקרה מכיוון שבבית במקרה הטוב אני מניח שמסילה תעבוד שעה ביום, אין צורך במסילות יקרות במיוחד, אבל אכן יש הבדל ולא בגלל תוספות של כפתורים (שגם מוסיפים מן הסתם)

פורסם

מה שהתכוונתי זה, שלבית ניתן למצוא הליכוני ריצה לא פחות איכותיים מהמכוני כושר. [כן הם יבואו עם פחות כפתורים אבל אף אחד לא צריך את זה].

פורסם

אבל זה בדיוק מה שהסברתי הרגע - הליכון ביתי הוא לא הליכון מקצועי בשום אופן ולא רק בכפתורים ובפיצ'רים כמו מדידת דופק וספירת קלוריות.

זה מתבטא ברוחב ואורך המסילה, זה מתבט ביכולת בלימת הזעזועים העדיפה משמעותית במסילות מקצועיות, וכלה במנוע החזק והשקט יותר.

שוב - כל עוד המסילות בחדרי הכושר במצב תקין \ חדש הן משמעותית עדיפות על מסילות ביתיות, במיוחד למי שרץ \ הולך הרבה.

פורסם

עלי להזהיר אותך שבמכשירי ריצה זולים במידה ואתה שוקל מעל 65 ק"ג, במהירויות גבוהות (14 קמ"ש+) המכשיר מתחיל לקרטע תחת המשקל שלך.

בכל אופן הכי עדיף לרוץ בחוץ, תאמין לי שבתוך חודש כל ההתלהבות יורדת מהמכשיר וכבר לא תגע בו בחיים, ומה עוד שזה דופק את הרגליים בגלל שהמסלול הוא אותו דבר, ונניח אפילו בכביש ישר יש לך ירידות\עליות\גבעות\בורות קטנים שהתנוחה של הרגל משתנה כל הזמן. במכשיר ריצה זה הכל אותו דבר.

פורסם

בהליכונים ניתן להחליט אם לרוץ ישר או בשיפוע.

פורסם

טניה, את קוראת בצורה סלקטיבית לחלוטין.

פורסם

בהליכונים ניתן להחליט אם לרוץ ישר או בשיפוע.

זה לא משנה, בהליכון אין אבנים קטנות ושקעים על הדרך, כך שהרגל נמצאת במצב לא רגיל, אומנם זה בסדר לטווח הקצר אך העיקר שזה לא הופך לצורת הריצה העיקרית.

פורסם

ל-York יש מכשירים מצויינים, יש לי אחד בבית ואני מאוד מרוצה. יש להם גם מכשירים באזור ה-3000-3500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התשובות ,אני יודע שעדיף מכון כושר אבל אני במיוחד רוצה הליכון לבית כי אין לי זמן בקושי לצאת החוצה בכלל העבודה והמדרכות איפה שאני גר ממש חרא! כבישים על הפנים... וגם אני מעדיף את השקט והפרטיות של הבית.

הבנתי מבחור פה ש YORK נחשבת חברה טובה... אולי יש דגם ספיציפי בלי שטויות מסביב שגם יוכל להחזיק את המשקל שלי ? ( 80 קילו :) ).

פורסם

אחרי שתקנה את המכשיר אתה תתלהב בהתחלה תרוץ כל יום..

כעבור שבוע הנמלים אפילו לא ילכו עליו

סתם יעמוד לך בבית בתור רהיט חייזרי

מניסיון 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים