עבור לתוכן

DELL 2408WFP בעייתי

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP.

לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה.

ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר.

בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה).

שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף.

כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות).

החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה.

מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת האופציה היחידה.

אחרי טלפון לתמיכה של דל, שם נאמר לי שאכן מקובל להחליף מוצר באחריות במחודש, לקחתי את התחליף המחודש.

במסך המחודש אכן אין את הבעיה המקורית. אבל לעומת זאת יש בו בעיות אחרות. הצבעים רוויים באופן קיצוני, בעיקר האדום והירוק. שום כיוונון לא עזר. אחרי כמה שעות מולו החזרתי אותו לאריזה. הוא פשוט בלתי ניסבל ומעייף את העיניים.

זה הסיפור בקצרה.

אשמח לשמוע מאחרים על ניסיונם עם דגם זה. עצות על כיול מסך, או על מעבדה שניתן בה לקבוע אוביקטיבית את מצב המסך (הנטיה של החנות והיבואן היא לטעון שהכל בעצם תקין וסע לשלום. למרות שאין להם כל מדידה אוביקטיבית (וגם לי אין. למעט שנים של ישיבה מול מסכים כאלה מהבקר עד הערב).

נ.ב.

המקורי היה V00. על המחודש מדבקה V01.

תודה

פורסם

רוצה לדעת מה אני חושב?

שתחזיר אותו ומהר,קח פיליפס באותו מחיר עם פאנל H-IPS

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

פורסם

רוצה לדעת מה אני חושב?

שתחזיר אותו ומהר,קח פיליפס באותו מחיר עם פאנל H-IPS

אתה מדבר על הדגם הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים