עבור לתוכן

צריך המלצה לקניית מסך טוב לעריכה גרפית והבאה לדפוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס

ואני חייב לקנות מסך חדש

אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ'

תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית

התקציב פתוח

העיקר איכות המסך

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

תתכונן להוציא סכום של 5 ספרות או שתמקד את הדרישות שלך בכדי שיוכלו באמת לעזור לך.

תקציב נמוך למוצר מתאים - מתחיל מ 3000 ש"ח, תקציב גבוה סביב ה 10000 ש"ח. ל 22" אין מבחר. התחום המקצועי דורש עוד רזולוצייה שיש ל24 ואין ל 22.

אנא מקד את הבקשה שלך.

פורסם
  • מחבר

האמת שממש לא התכוונתי לסכום של 5 ספרות הרבה פחות מזה

באזור 3000 ש"ח

כרגע יש לי מסך ViewSonic VP171s

(17 אינץ')

המסך מצויין ואני ממש נהנה ממנו

אני צריך מסך לפחות באיכות הזה אבל גדול יותר, משהו כמו 22/24 אינץ'

פורסם

המסך שלך לא כלכך מתאים להבאה לדפוס. נהוג בתחום זה להשתמש עם פאנלים טובים שמציגים דיוק וצבעים נכונים וחוסר עיוות שנגרם מזוויות צפייה בעיתיות.

הדבר הכי זול שאני יכול לחשוב עליו שבאמת יכול להתאים זה המסך הבא:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=14764

14764.jpg

פאנל H-IPS שהוא הכי מצטיין בתחומים השונים שמתאימים לגרפיקה. בנוסף יש לו ארגונומייה מעולה ומחיר סביר מאוד (למצב השוק הבעייתי היום) בשביל פאנל כזה עם ארגונומיה כזאת. הבעייה - הוא מאוד חדש ועוד אין ממש ביקורות. מה שכן הפאנל עצמו כבר עבר ביקורות ובכלל - פאנל IPS נחשב מאוד מבוקש בתחום האיכות.

פחות מזה זה כבר פאנל TN בעייתי לתחום (כמו שיש לך). אם תרצה פחות אז תוכל לקחת מה שאתה רוצה. אני לא חושב שאנחנו נוכל להמליץ לך על אחד מהם כמשהו שמתאים לתחום ולשימוש אותו דרשת.

פורסם

תתכונן להוציא סכום של 5 ספרות או שתמקד את הדרישות שלך בכדי שיוכלו באמת לעזור לך.

תקציב נמוך למוצר מתאים - מתחיל מ 3000 ש"ח, תקציב גבוה סביב ה 10000 ש"ח. ל 22" אין מבחר. התחום המקצועי דורש עוד רזולוצייה שיש ל24 ואין ל 22.

אנא מקד את הבקשה שלך.

וזה מי קבע...?

אתה יכול לעבד תמונה בפוטושופ במסך 14" וגם במסך 30", ולדפוס חשוב להציג ספרד של A3 שוכב 100%. ככה שמסך 20-22" מספיק בהחלט.

פורסם

ומי קבע "שמישהו קבע "?

אין צורך להתחכם. אפשר גם לעבד תמונה על מסך 14 אינטש CRT מלפני 15 שנים וגם על מסך 30 אינטש ענק, אני לא קבעתי משהו אלא נתתי הסבר למשהו (מבחר קטן של 22 איכותיים).

רזולוצייה זה נכס לכל מי שפותח הרבה חלונות (גמו בתוכנות עיבוד תמונה ועריכה עם הרבה מאוד סרגלים ופאנלים מסביב לאוביקט המקורי) וצריך הרבה יותר מידע מול העיניים. זה לא אומר שאי אפשר בלי אבל זה יתרון ברור.

ועכשיו נחזור למשפט המקורי, אז אולי צריך להבהיר דברים - המשפט ניתן כהסבר ללמה אין מבחר ל 22 אינטש איכותיים, אני מאמין שהבנת את זה לבד ואתה לא באמת מתנגד להסבר הזה.

(ד"א כולנו יודעים על מספר בודד ונדיר בארץ של דגמי 22 עם פאנלים איכותיים שיוצאים לאחרונה - נחש מה הרזולוצייה של רובם ? יפה, כנראה יש משהו שיצרניות הפאנלים מבינות ודי מסתדר עם ההסבר שלי ;) ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים