עבור לתוכן

בעייה רצינית {ריסטרטים פתאומיים ! }

Featured Replies

פורסם

כיום מחוברים לי שני הארדיסקים צורב ודי וי די למחשב ובנוסף מאורר 80 מילימטר בודד...

כאשר היום ניסיתי לחבר עוד מאורר אחד, החלו סרטים שונים ! כאשר העיקרי שבהם היה ריסטרטים לאחר שוינדוס 2000 היה מסיים את הטעינה שלו והתכונן לעלות, היה קורה רסטרט פתאומי, והכל היה מתחיל מחדש עם בדיקה להארדיסק ורק אז עולה המחשב כמו שצריך...

מה יכולה להיות הבעייה ???

פורסם

את המאורר כבר ניתקת?

התופעה הזאת ממשיכה כל הזמן? (הפעלה, אתחול, הפעלה רצופה) ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו ניתקתי את המאורר... וזה קרה תמיד כשהוינדו התכונן לעלות...

עכשיו אני חושב שזה יכול להיות בגלל שהמעבד היה אוברקלוק, יכול להיות שהוא זקוק לעוד מתח בשביל יציבות ? יכול להיות שזאת הסיבה ? אם זאת הסיבה אז אני לא מבין למה הוינדוס עולה לאחר הריסטרט ובדיקת ההארדיסק..

עזרה חברה...

פורסם

תן למעבד עוד מיץ.(חשמל).

פורסם

עכשיו ניתקתי את המאורר... וזה קרה תמיד כשהוינדו התכונן לעלות...

עכשיו אני חושב שזה יכול להיות בגלל שהמעבד היה אוברקלוק, יכול להיות שהוא זקוק לעוד מתח בשביל יציבות ? יכול להיות שזאת הסיבה ? אם זאת הסיבה אז אני לא מבין למה הוינדוס עולה לאחר הריסטרט ובדיקת ההארדיסק..

עזרה חברה...

אם עכשיו זה לא קורה..

אז תשים את המאוורר על ספק חיצוני..., המחשב מתחיל להיות לי לא יציב שאני שם לא עוד כמה כרטיסים ואז הווינדוס בכלל לא עולה, ספק זול מפגר.....

פורסם
  • מחבר

[glow=red, 3, 300]אנרמקס 350w, זה לא מספיק חזק ???[/glow]

את'לון אתה חושב שזאת הסיבה לבעייה ? אז איך אתה מסביר את זה שהוא עולה כרגיל לאחר מכן ? (לאחר הריסטרט ?)

פורסם

זה יכול להיות עודף חום גם.

באיזה מהירות אפיק אתה?

איזה מעבד באיזה מהירות?

מה הVCORE ומהVIO(אם יש לך בכלל את האחרון בלוח של אסוס)?

פורסם
  • מחבר

הייתי במהירות אפיק של 145...

חום ? לא עברתי את ה40 מעלות לפי MBM...

המעבד החלופי שיושב לי עכשיו הוא 866 מומהר ל950 ומשהו...

מתח ? 1.76...

פורסם
  • מחבר

אל תעזבני !

;)

פורסם

נסה ללכת בדרך השלילה:

החזר את הכל לdefault (מכפלה, אפיק ומתח) ותראה אם הבעיה חוזרת.

אם כן, זה חמור יותר ממה שזה נראה עכשיו.

אם לא, תתחיל להחזיר את הכל למצב שבו זה עומד עכשיו עד שהבעיה תשנה וכך תוכל לדעת מה בדיוק גורם לה.

פורסם

הייתי במהירות אפיק של 145...

חום ? לא עברתי את ה40 מעלות לפי MBM...

המעבד החלופי שיושב לי עכשיו הוא 866 מומהר ל950 ומשהו...

מתח ? 1.76...

ובטח הכונן הראשי שלך זה 60GXP, שלא יכול לסחוב מהירויות אפיק גבוהות, או שבאופן כללי הכונן הקשיח שלך לא יכול לסבול את מהירויות הבאס הגבוהות האלה. באיזה לוח אם מדובר?

אני חושב שתצטרך להעלות את הVCORE ל1.8.

והנה המכאוב הראשי שיש לכל הלוחות של אסוס: לא נתן להעלות בהם את הVIO, שזה המיץ בשביל הלוח אם, הזכרון והAGP.

כשאתה עובד במהירויות כאלה, אתה צריך להעלות אותו למשהו כמו 3.5-3.7, תלוי מה יותר יציב, ומה יוצר פחות חום.

פורסם
  • מחבר

יש ! אני יכול לשנות את ה-VIO ! באמת אפשר 3.4\3.5\3.7...

יש לי 75GXP, לא ידעתיש שיש לו בעיות כאלה, הוא לא יכול לסחוב 145 ???

מדובר ב-ASUS TUSL2-C...

פורסם
  • מחבר

אגב, כשהחזרתי הכל למהירויות כמעט הקודמות שלו, באס 135, הבעייה נעלמה, אבל אני עדיין צריך לחבר את המאורר הזה לראות שהוא לא הגורם...

פורסם

יש ! אני יכול לשנות את ה-VIO ! באמת אפשר 3.4\3.5\3.7...

יש לי 75GXP, לא ידעתיש שיש לו בעיות כאלה, הוא לא יכול לסחוב 145 ???

מדובר ב-ASUS TUSL2-C...

אז תעלה את הFSB ל150 ותנסה VIOA של 3.7.

כנראה יש לך Revision חדש יותר של הTUSL 2 C, כי לזה שכתבתי עליו פעם ביקורת(שמעולם לא פורסמה) לא היה.

וכן, כל הכוניים הקשיחים של IBM, בעיקר הגדולים הם כוננים עם מכאובים קשים מאוד לעבוד במהירויות אפיק גבוהות. תנסה להוריד אותו לUDMA 66 או אפילו 33 ואז הוא יעבוד. זה כמו שפעם, בלוחות BX היו מורידים את הכונן מUDMA 33 לPIO MODE 4 וזה היה נותן לך לסחוט מהלוחות האלה מהירות אפיק גדולה מ133.

פורסם
  • מחבר

הצילו ! כבר תיקנתי את בעיית הריסטרטים אבל בעייה חמורה חדשה צצה !

כל פעם שאני מדליק תמחשב הוא עולה לי ב-640\480 !! עם 16 צבעים, אני מחפש את הגדרות המסך אבל כלום !

מנסה להכנס לדריירקט איקס וחוצץ הגראפיקה לא מופיע שם !!! מה עושים ? עזרה בבקשה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים