עבור לתוכן

האקר ערבי פרץ לאתר

Featured Replies

פורסם

במקרה לא סגרתי את הדפדפן וזה שמר את דף הפריצה, צילמתי את המסך.

שימו לב, מכיל תמונות קשות ממבצע "עופרת יצוקה" בעזה מהסופ"ש.

הפריצה שבה ומחדדת את העובדה שהאתר הזה מוכר לגורמי אויב. אנא שמרו על ביטחון מידע!

(ביטחון מידע היה המפתח להצלחת מבצע "עופרת יצוקה")

[attachment deleted by admin]

• תגובות 35
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

ימים פופולריים

פורסם

אפשר תרגום לאנגלית?

פורסם

במקרה לא סגרתי את הדפדפן וזה שמר את דף הפריצה, צילמתי את המסך.

שימו לב, מכיל תמונות קשות ממבצע "עופרת יצוקה" בעזה מהסופ"ש.

הפריצה שבה ומחדדת את העובדה שהאתר הזה מוכר לגורמי אויב. אנא שמרו על ביטחון מידע!

(ביטחון מידע היה המפתח להצלחת מבצע "עופרת יצוקה")

מה אז לא לדבר פה על פוטון טורפדו \רובי ליזר \וחרבות אור שיש לצהל ? ::)

פורסם

התמונות האלה נראות כמו: אוי יו יוי....איפה היד שלי, כואבת לי הציפורן של האגודל ברגל השמאלית, למה נהייה לי קר?

פורסם

הינה עוד אתר שניפרץ על ידיו (ברגע כתיבת התגובה הוא עדין פרוץ...): http://www.speedskating.co.il/

פורסם

תהיתי למה האתר לא עבד, כשאחי שאל אותי עניתי לו בטח ערבי פרץ לאתר, שנינו גיכחנו, עכשיו כשאני יודע שזה נכון, זה ממלא אותי בכעס שהם מרשים לעצמם לעשות מה שבראש שלהם..... :pissed:

פורסם

יופי, שימשיכו לפרק להם את הצורה ושימשיכו להופיע גופות של אנשי חמאס בכל עזה אמן סלע אינשאללה שההפצצות יימשכו והכוח לחיילים שלנו לא ייגמר!

זה עושה טוב על הלב לראות גופות של מחבלים רצוצות, אחרי שחודשים ושנים תמונות בעיתונים של ילדים קטנים בוכים בורחים מקסאמים וטילים ובתים שלהם נהרסים.

תנו לצה"ל לכסח לרטוש לנצח ! ! !

פורסם

אני לא מבין, איפה ראיתם פה תמונות קשות?

סתם כמה אנשים מלוכלכים שוכבים על הרצפה משחקים אותה נפגעו, אשכרה תעמולה להפיץ בחדשות להראות שערבים מסכנים נפגעו...

איפה התמונות שפירסמו פעם באינטרנט (לדוגמה התמונה של הראש ה"מופתע" של יאסין שמופרד מהגוף אחרי שהוא קיבל טיל קטן על האוטו...)

פורסם

מי שרוצה לספק את עצמו יותר שירשום את הכתובת הבאה:

alqatari@inqtr.com

או

z3r0.2.z3r0@Gmail.com

לאתרים ששולחים ספאם, מגזיני אינטרנט, אתרי הגדלת איברי מין וכו'...

פורסם
:goodposting:
פורסם

עדיין לא הבנתי מאיפה יש להם מחשבים בעזה.....

חוץ מזה , הם ערבים , הם יכולים להזיק קצת(אם זה לאתר או אם זה למדינה) אבל לא יותר מזה

סך הכל ערבי נשאר ערבי ..

משחקים אותה פצועים....

חחחחחחחחחחחחחחחח מטומטמיםם

אגב , מי ראה קליפ של איזה אמבולנס ערבי שעושה רוורס כדי לקרב את אחורי הרכב לפצוע ואז דורס את הפצוע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח?

פורסם

^^^

יש רק ערבים בעזה? :s07:

פורסם

אני מדבר על התושבים !!

לא על צ'כוסלובקים מהצלב האדום שמבקרים שמה !!!!!!

פורסם

מה יש לכם למה שהוא יהיה מעזה ? חסר ערבים מחוץ לעזה שיכולים לעשות כזה דבר??? :kopfpatsch:

פורסם

התמונות האלה נראות כמו: אוי יו יוי....איפה היד שלי, כואבת לי הציפורן של האגודל ברגל השמאלית, למה נהייה לי קר?

חחחח גדול!

אגב אהבתי את ה

we show you how to stolen everything!

ניראה לי היה קצת יותר מתאים משהו כמו

we show you how speaker engliziya good

מה יש לכם למה שהוא יהיה מעזה ? חסר ערבים מחוץ לעזה שיכולים לעשות כזה דבר??? :kopfpatsch:

לא אמרו שהוא מעזה.. אמרו רק שהוא ערבי.... (בריטי הוא לא, זה אני יכול להגיד לך על בטוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים