עבור לתוכן

בניית חלון שקוף ל CM690

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה CM690 ואני רוצה לעשות לו חלון יפה שקוף

מאיפה אני אמור להתחיל

פורסם

קודם כל אתה צריך את הכלים

דרמל

אם אין אפשר גם ג'קסו

פרספקס עדיץ 5 מילימטר

פצירה או נייר שיוף

ברגים, עדיף עם ראש פטרייה שייראה אסתטי

אם אתה רוצה בלי ברגים ושיוף אתה יכול לחבר את החלון עם גומי U

פורסם

קודם כל אתה צריך את הכלים

דרמל

אם אין אפשר גם ג'קסו

פרספקס עדיץ 5 מילימטר

פצירה או נייר שיוף

ברגים, עדיף עם ראש פטרייה שייראה אסתטי

אם אתה רוצה בלי ברגים ושיוף אתה יכול לחבר את החלון עם גומי U

מנסיון אישי גקסוו יהיה טוב אבל צריך לדעת גם איך לחתוך כי החיכוך בין המסור של הגקסוו יוצר חימום ולכן צריך לעשות הפסקות מידי פעם כדי שהחיתוך יצא נקי ולא ימס לך הפרספקס.

אתה יכול לקנות פרספקס 3 מ"מ לא צריך 5 יש לך פרספקס שקוף למכירה אם אתה באיזור חיפה יש חנות שנקראת אוקריפלס שיש שם פרספקס חצי על חצי מטר עובי 3 מ"מב 32 ש"ח זה ממוקם מולה CMALL - מרכזית לב המפרץ.

פצירה לא חובה אבל אפשר

ברגים לא מומלץ משתי סיבות :

א. פרספקס מאוד רגיש לקידוחים ולזעזועים והוא יכול להסדק לך אם אתה לא יודע לקדוח (לא שווה את הסיכון לדעתי)

ב. לדעתי ברגים זה לא הכי נקי.

ולכן עדיף שתלך על דבק סלוטייפ דו צדדי של חברת 3M שהוא עולה בסביבות 20 ש"ח בקרביץ והוא יכול להחזיק משקל של עד 2.5 ק"ג זה דיי והותך לפרספקס גם קל להדבקה וגם נקי.

כמו כן כדאי להשיג גומי U שיתן גימור יותר מקצועי לחלון גומי כזה עולה בסביבות 8 ש"ח למטר (יש חנות ליד צומת וולקן בדרך לקריות שנקראת ורטהיים תחפש שם)

בהצלחה :xyxthumbs:

עידו

פורסם

אני לא אוהב להשתמש בגומי U זה נראה באמת כמו צוללת שאבירם אמר

אם קודחים נכון אין שום סיבה שהפרספקס ישבר.

שדיברתי על ג'קסו לא דיברתי על לחתוך את הפקספקס אלא את החלון במארז עצמו, כי בדרך כלל שאתה קונה את הפרספקס אתה מבקש אותו לפי מידה מדוייקת.

אני אישית מעדיף לקחת 5מ"מ בשביל למנוע וויברציות של המאוורר, שיחזיק כמו שצריך- למרות שגם 3 עושה את העבודה כמו שצריך

כל אחד לפי טעמו האישי, אני חושב שברגים יותר יפה, כמובן לא ברגים של קיר או של עץ זה באמת מכוער.

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

אם זה עוזר לך איכשהו ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה המארז שלך או שסתם מצאת את התמונות ?

פורסם

זה המארז שלי ;D

פורסם

אני חושב גם לעשות חלון אבל לפי דעתי כדאי היה לעשות את החלון טיפה יותר צר כך שלא יראו את המפרצים של הכוננים ושל הקשיחים.

עם מה הדבקת? ראיתי איזה מישהו הביא קישור לסירטון שיש שם מישהו שמדביק את הפרספקס עם דבק דו צדדי של 3M וזה מחזיק ממש חזק.

פורסם
  • מחבר

חזק Big_Guy7 [:

פורסם

תודה ;)

אני בנאדם של חלונות גדולים, ולא חשבתי אפילו לשנייה על חלון קטן.

בכלליות, קניתי את המארז בידיעה שהוא לא יחזיק אצלי הרבה זמן ללא חלון, ולכן עשיתי את החלון ממש אחרי קניית המארז.

בקשר לשאלתך, הדבקתי את הפרספקס בעזרת דבק סיליקון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים